6/4 2022

Ung OB'er er røget bag i køen: En øv-situation

Den 19-årige OB-forsvarsspiller Robin Østrøm har kun spillet tre minutter for førsteholdet i forårssæsonen, og han mener selv, at han befinder sig lidt i en øv-situation.

Den 19-årige OB-forsvarsspiller Robin Østrøm har kun spillet tre minutter for førsteholdet i forårssæsonen, og han mener selv, at han befinder sig lidt i en øv-situation.

Spilletiden i OB er for Robin Østrøm skrumpet i foråret.

Her har han kun spillet tre minutter i sæsonåbneren mod FC København, mens han i de øvrige kampe enten har siddet på bænken eller været helt ude af truppen.

Den unge forsvarsspiller fik ellers flere startpladser og indhop i efterårssæsonen, men i vinterens transfervindue hentede den fynske klub friske forstærkninger til forsvaret i form af både Joel King og Mihajlo Ivancevic. 

I et interview med fanmediet obstruktion.dk beskriver Østrøm sin nuværende situation med et 'øv.'

- Det er selvfølgelig irriterende i forhold til min situation, at der bliver hentet nye ind. Jeg ved ikke, om det er fordi, jeg ikke er god nok, eller om det bare er fordi, der har været mangel på spillere til de positioner, hvilket man også har kunne se på vores kampe. 

- Jeg tror bare, det har været i forhold til forstærkninger i truppen, men det er øv i min situation, siger han.

Yderligere understreger forsvarsspilleren, at han forholder sig tålmodig og venter på sin chance, da han fortsat er en ung spiller med en lang karriere foran sig.

Robin Østrøm står indtil videre noteret for ti Superliga-kampe i denne sæson.

Læs også

OB's Østrøm: Skal arbejde med detaljerne

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0