29/9 2022

Ung dansker er taget til USA: Randers satsede på andre

Marcus Wærn Kristensen har skiftet tilværelsen i Randers ud med collegefodbold i USA. Superliga-topholdet satsede på yngre kræfter, men klubben betyder meget for ham, siger han til bold.dk. 

Marcus Wærn Kristensen har skiftet tilværelsen i Randers ud med collegefodbold i USA. Superliga-topholdet satsede på yngre kræfter, men klubben betyder meget for ham, siger han til bold.dk. 

Angriberen Marcus Wærn Kristensen har været en del af Randers FC siden U13, men nu er han rejst om på den anden side af kloden for at gå på college i USA. 

Her skal han spille for USC Upstate i South Carolina. 

Tiden i Randers FC kigger den unge angriber tilbage på med glæde, siger han til bold.dk. 

Han siger dog, at Randers valgte at gå andre veje, da flere skader satte en stopper for hans kontinuitet. 

- Det har været helt fantastisk at være i Randers. Jeg har simpelthen lært så meget fodboldmæssigt men også som person i forhold til værdier, som jeg også har taget med, siger Marcus Wærn Kristensen til bold.dk.

Hvorfor blev det ikke til mere i Randers?

- Jeg har haft to langtidsskader i løbet af min tid i Randers. I august 2021 fik jeg noget med knæet, men jeg fortsatte lidt med at spille på det, men det blev ikke bedre. Så fandt vi ud af, at jeg skulle opereres i efteråret 2021. 

- Så er det bare svært at komme tilbage fra en skade, men jeg synes egentlig, at jeg fik nogle fine indhop og scorede et par mål. Det er som, at de ikke ville satse på mig, men på nogle af de unge gutter.

Selvom 19-årige Kristensen nu befinder sig i USA, så følger han stadig sin hjerteklub Randers, der lige i øjeblikket topper 3F Superligaen. Han nyder klubbens store succes. 

- Det er jeg selvfølgelig rigtig glad for. Jeg er jo Randers-dreng, og jeg har boet der, siden jeg blev født. Nu begynder mine gode kammerater, som jeg har spillet med i Randers, at få tid i Superligaen og omkring truppen, så det er super fedt at se, siger Marcus Wærn Kristensen til bold.dk. 

I den seneste sæson fik angriberen 15 kampe for Randers FC’s U19-hold med fire mål til følge.

Læs også

Feilhaber er træner i USA: 'Ring hvis AGF mangler'

Kopplins langskudskasse er månedens mål i Superligaen

Haugen og Odey lynede i AGF og Randers' test

Randers-talent fik en del tilbud: Er taget til USA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0