23/1 2022

Uhre rygtet til MLS-klub: Sælger angriber

MLS-klubben Philadelphia Union har meddelt, at de har solgt angriberen Kacper Przybylko, som fremover skal tørne ud for konkurrenterne fra Chicago Fire.

MLS-klubben Philadelphia Union har meddelt, at de har solgt angriberen Kacper Przybylko, som fremover skal tørne ud for konkurrenterne fra Chicago Fire.

Major League Soccer samlet tabel

1. runde
I dag 21:00

NYC

vs

CHI

Mikael Uhre er ifølge flere danske medier utrolig tæt på et skifte til USA, da MLS-klubben Philadelphia Union skulle stå klar med en kontrakt, og der er da også gjort plads til danskeren i offensiven.

Den amerikanske klub har nemlig solgt deres angriber Kacper Przybylko, da polakken fortsætter karrieren i Chicago Fire, der også spiller i MLS.

- Vi vil gerne takke Kacper for hans indsats på og uden for banen med Philadelphia Union. 

- Han har spillet en vigtig rolle i nogle af Unions mest mindeværdige øjeblikke i de sidste par år, og vi ønsker ham alt det bedste, mens vi fortsat søger at styrke og tilføje dybde til vores hold i de kommende uger, siger sportsdirektør Ernst Tanner til klubbens hjemmeside.

Det kan derfor bane vejen for Uhre, som efter sigende blot mangler et lægetjek. Brøndby har endda allerede bekræftet, at de har accepteret et bud på angriberen.

Læs også

Medie: Brøndby får 20 mio. kr. for Uhre-salg

Avis: Mikael Uhre skifter til MLS-klub

Brøndby bekræfter: Har accepteret Uhre-bud

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0