9/7 2020

Uhre blev hattrick-helt da Brøndby storsejrede

Brøndby var bedst, da de torsdag aften vandt 4-0 over FCN i 3F Superligaen i en kamp, hvor Kasper Fisker fik comeback, og Mikael Uhre scorede hattrick.

Brøndby var bedst, da de torsdag aften vandt 4-0 over FCN i 3F Superligaen i en kamp, hvor Kasper Fisker fik comeback, og Mikael Uhre scorede hattrick.

Superligaen Mesterskabsspil

32. runde
FT

BIF

4 - 0

FCN

14'
1 0
Simon Tibbling
Mål
19'
2 0
Mikael Uhre
Mål
78'
2 0
Martin Frese
Brændt straffe
84'
3 0
Mikael Uhre
Mål
88'
4 0
Mikael Uhre
Mål

Brøndby tørnede torsdag aften sammen med FC Nordsjælland i 3F Superligaens mesterskabsspil på Brøndby Stadion. Begge hold gik ind til opgøret med nederlag i bagagen, og de havde derfor brug for genoprejsning i opgøret.

Brøndby kunne have den bedste mavefornemmelse inden opgøret, da de slog FC Nordsjælland 2-0 i deres seneste møde.

Simon Tibbling og Andreas Bruus var nye i Brøndbys startopstilling, mens FC Nordsjælland havde tilføjet nyt blod til start-elleveren, da Maxwell Woledzi. Jacob Christensen og Joachim Rothmann startede inde.

Kampen startede i et højt tempo med et aggressivt pres fra begge mandskaber, og hjemmeholdet lykkedes blandt andet med at vinde bolden i nogle farlige positioner.

Efter 14 minutters spil lykkedes det så for de blågule at få bolden i netmaskerne. Et fladt slået indlæg fra Andreas Bruus endte på bagerste stang hos Jesper Lindstrøm. Han afsluttede første gang mod det lange hjørne, men stolpen redde for FCN i første omgang.

Bolden fløj derefter direkte ned på Mikael Uhres fod, men angriberen nåede ikke at reagere. Han fastholdt i stedet bolden og spillede den skråt tilbage til Simon Tibbling, der køligt lagde bolden i kassen til 1-0.

Det var Simon Tibblings første mål siden juli sidste år.

Fem minutter efter blev ondt værre for Nordsjælland, og igen havde Simon Tibbling en fod med i målet. Han tog flot bolden ned midt på banen og løb slalom igennem et par rødblusede, inden han spillede Andreas Bruus fri i højre side.

Han slog et flot skruet indlæg ind mod Mikael Uhre, der med pandebrasken headede bolden over i det lange hjørne til 2-0 for Brøndby.

Brøndby fortsatte det høje pres, og det skabte nogle gode muligheder, men Peter Vindahl-Jensen tog godt fra i FCN-målet.

FCN spillede sig fint igennem et par gange, og en frisparkskombination var ved at blive farlig midt i første halvleg. Cutback-afleveringen ramte dog ikke en rød, så måltavlen på stadion forblev uændret.

Der blev ikke scoret yderligere før pausen, og FCN måtte derfor traske til pause bagud 2-0.

Kort efter pausen var Bruus på spil igen. Han løb sig fri på kanten af feltet, men Sulemana nedlagde Brøndby-backen inden det blev farligt og modtog et gult kort for aktionen. Et par minutter efter forsøgte Sulemana så at drive gæk med Bruus, men han blev stoppet med lovlige midtler, inden det blev farligt.

I det 57. minut spillede Bruus Mikael Uhre fri i dybden, men hans tværpasning til Lindstrøm blev blokeret i sidste øjeblik.

Kort efter modtog Jesper Lindstrøm bolden på kanten af feltet, og med et par gode træk fik han FC Nordsjællands Ivan Mesik til at skrue sig ned i jorden, men fra en helt fri position sparkede Lindstrøm bolden lige forbi FCN-målet.

Et par minutter efter Brød Sulemana fint igennem på venstrekanten, men Schwäbe afvæbnede situationen med en fin parade.

Midt i anden halvleg fik Kasper Fisker så et længe ventet comeback. Efter 11 måneder uden førsteholdsfodbold på grund af en knæskade, afløste han Frendrup efter 69 minutter. 

I det 73. minut var FCN så tæt på at reducere. Mikkel Damsgaard spillede bolden dybt til Isaac Atanga, der fandt en hel fri Abu Francis inde foran mål, men midtbanespilleren kom akkurat for sent frem til bolden til, at han kunne levere en kvalificeret afslutning.

Herefter fuldte et par minutter hvor FC Nordsjælland pressede på, og det udløste et straffespark i det 77. minut. Hjortur Hermansson ventede for længe med at cleare bolden, og han fik i stedet sparket netop indskiftede Martin Frese ned.

Straffesparket tog Frese sig selv af, men skuddet sad midt i målet, og Schwäbe hev en god fodparade op og sørgede for, at stillingen stadig var 2-0. 

I det 84. minut lukkede Brøndby så kampen efter utallige gode kontrastød. 

Jesper Lindstrøm modtog bolden uden for feltet i venstre side, og med en fiks vending og en hurtig tværpasning fandt han en fremadstormende Mikael Uhre, der bankede bolden i kassen til 3-0.

Kort før tid blev Mikael Uhre hattrick-helt. Efter endnu et kontrastød fandt Anis Slimane Mikael Uhre i feltet, og han gjorde det usvigeligt sikkert til 4-0. 

Der blev ikke scoret yderligere i kampen og Brøndby vandt derfor opgøret 4-0.

 


 

Læs også

BIF-træner øjner revanche: Er gode mod FCN

AaB-målscorer: BIF blev usikre ved højt pres

26 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0