25/9 2021

Ufarlige BVB manglede Haaland i nederlag

Erling Haaland sad lørdag ude med en skade, og det kostede for Dortmund, som tabte med 0-1 til Mönchengladbach i Bundesligaen.

Erling Haaland sad lørdag ude med en skade, og det kostede for Dortmund, som tabte med 0-1 til Mönchengladbach i Bundesligaen.

Bundesliga

6. runde
FT

GLA

1 - 0

DOR

37'
1 0
Denis Zakaria
Mål
40'
1 0
Mahmoud Dahoud
To gule kort

Marco Rose vendte lørdag aften hjem til sin gamle hjemmebane, da Mönchengladbach tog imod Rose og Dortmund på Borussia-Park.

Her skulle Gladbach forsøge at hente den kun anden sejr i denne sæson, hvor de ikke har fået den bedste start under cheftræner Adi Hütler.

Dortmund har derimod fået en fin start med 12 point efter seks kampe, hvor især Erling Haaland har været i hopla. Det var dog ikke tilfældet lørdag aften, da den norske bomber var blevet siet fra grundet en skade.

Og det var som om, at Dortmund ikke kunne fungere uden Haaland, da de var i store problemer mod Gladbach.

Dortmund troede dog faktisk, at de var kommet foran med 1-0 efter otte minutter, da Mats Hummels sendte bolden over stregen, men målet blev underkendt på grund af en offside, og dermed var stillingen fortsat 0-0.

Gladbach udnyttede den manglende skarphed hos Dortmund, og efter 37 minutter skabte Denis Zakaria stor jubel på Borussia-Park, da han bragte hjemmeholdet i front.

Her endte bolden lidt tilfældigt for ham inde i feltet, men Zakaria udnyttede dog tilbuddet og bankede bolden ind i netmaskerne.

Det blev dog endnu bedre for Gladbach, da Dortmunds Mahmoud Dahoud kort tid efter fik sit andet gule kort, og så var det tidligt i bad for Dortmund-slideren.

Dortmund havde nu svære arbejdsbetingelser, hvis de ville tilbage i opgøret. Normalt ville det ikke være et problem, når Haaland var på banen, men uden nordmanden var gæsterne ganske enkelt ufarlige.

Donyell Malen og Youssoufa Moukoko startede inde i kampen, men blev også taget ud, da de ikke gav noget til offensiven, hvor de ikke en eneste gang havde et skud indenfor rammen.

Gladbach var derfor tæt på at lukke opgøret, da Breel Embolo kom fri i feltet efter et hjørnespark, men angriberen havde ikke heldet med sig og sendte i stedet bolden over mål.

Kampen endte uden flere scoringer, og dermed kunne Gladbach fejre de tre point efter 1-0-sejren over Dortmund i Bundesligaen.

Læs også

Kroat om Dortmund-skifte: Overraskede mig

Hummels vild med Bellingham: Jeg elsker ham

Rose og Haaland: Bellingham er ekstraordinær

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0