30/5 2022

UEFA vil undersøge CL-finalekaos til bunds

En uafhængig undersøgelse skal kaste lys over, hvem der var skyldig i den tumult, der opstod før og under Champions League-finalen. 

En uafhængig undersøgelse skal kaste lys over, hvem der var skyldig i den tumult, der opstod før og under Champions League-finalen. 

Carabao Cup

4. runde
tor 22. dec 20:00

MCI

vs

LIV

Kaotiske scener udspillede sig før og under Champions League-finalen mellem Liverpool og Real Madrid i Paris. Der opstod blandt andet tumult ved stadionindgangene, og urolighederne foregik især i den ende, hvor Liverpool-tilhængerne skulle ind.

Efter kampen kritiserede Andrew Robertson det franske politi og UEFA for ikke at håndtere det ordentligt, men ifølge UEFA opstod balladen, fordi tusindvis af Liverpool-fans forsøgte at indtræde stadion med falske billetter.

Mandag skriver UEFA i en pressemeddelelse, at de har bestilt en uafhængig rapport om begivenhederne omkring Champions League-finalen. Den omfattende gennemgang skal ifølge UEFA kaste lys over ansvar og adfærd hos alle parter, der var involveret.

Der vil blive indsamlet bevismateriale fra alle sagens parter, og resultatet af rapporten vil blive offentliggjort senere på året.

Læs også

Bekymret Hjulmand: Er Hillsborough glemt?

Dams tager medicin: Måske resten af livet

8 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0