29/5 2022

UEFA: Falske CL-billetter skyld i kaos

UEFA skriver i en pressemeddelelse, at falske billetter var årsagen til, at der udbrød kaos kort før Champions League-finalen.

UEFA skriver i en pressemeddelelse, at falske billetter var årsagen til, at der udbrød kaos kort før Champions League-finalen.

Premier League

29. runde
lør 1. apr 11:30

MCI

vs

LIV

Det var meningen, at lørdag skulle være en festdag for mange Liverpool-fans, men kort før Champions League-finalen skulle fløjtes i gang opstod der kaos ude foran stadion. 

Finalen blev udsat, fordi der var flere tilhængere fra den engelske del af finalen, som forsøgte at komme ind på stadion.

Det resulterede i, at politiet måtte i aktion og blandt andet bruge tåregas, og nu skriver UEFA i en pressemeddelelse, at et stort antal falske billetter var skyld i den tumult, der opstod ude foran Stade de France.

- Før kampen blev indgangen i Liverpools ende blokeret af tusindvis af fans, der havde købt falske billetter, der ikke virkede.

- Det gjorde, at mange fans prøvede at komme ind. Som resultat af det blev kampen udskudt med 35 minutter, så flest mulige fans med rigtige billetter kunne komme ind.

- Da flere og flere fans samlede sig uden for stadion efter kickoff, sprøjtede politiet dem med tåregas og tvang dem væk fra stadion.

- Uefa har sympati med dem, der blev påvirket af disse begivenheder, og vil undersøge sagen hurtigt sammen med det franske politi, myndigheder og det franske fodboldforbund, skriver Uefa på deres hjemmeside. 

Kort før slutfløjt offentliggjorde Liverpool en pressemeddelelse, hvor de skrev, at de kræver en formel undersøgelse af urolighederne. Læs mere om det her

Læs også

Liverpool vil have uroligheder undersøgt

Courtois og Vinicius-mål sikrede Real CL-sejr

SLUT: Liverpool - Real Madrid minut for minut

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0