2/3 2021

Udlejet stopper: Barca interesserer mig ikke

Jean-Clair Todibo følger ikke med i, hvordan det går for Barcelona og har udelukkende fokus på Nice, hvor han gerne vil fortsætte, når lejeaftalen udløber.

Jean-Clair Todibo følger ikke med i, hvordan det går for Barcelona og har udelukkende fokus på Nice, hvor han gerne vil fortsætte, når lejeaftalen udløber.

Copa del Rey

finale
I dag 19:30

BIL

vs

BAR

Den franske forsvarsspiller Jean-Clair Todibo spiller i denne sæson i franske Nice på et lejeophold fra Barcelona, og her trives Todibo godt.

Faktisk har den unge stopper det så godt, at han meget gerne vil blive i klubben og ikke vende retur til Barcelona, som han ikke har den store interesse i lige nu.

- Jeg ved ikke, om det allerede er på plads, men det er min ambition at blive her, og jeg håber virkelig, at det sker. Mine præstationer vil afgøre, om jeg bliver her eller ej, og intet er sikkert, siger Todibo ifølge goal.com.

- Jeg lyver ikke, når jeg siger, at jeg ikke er ret interesseret i, hvad der sker i Barcelona lige nu. 

- Jeg ser deres kampe fra tid til anden, når mine franske holdkammerater som Ousbame Dembele, Clement Lenglet og Samuel Umtiti spiller. Jeg ser kampene, fordi de er mine venner, men derudover følger jeg ikke rigtig klubben.

- Jeg er fokuseret på Nice. Det er det vigtige for mig. Hvad nytter det alligevel at drømme om Barcelonas forsvar, når jeg i weekenden skal spille mod Rennes eller Nimes.

- Det vigtigste er at fokusere på de kampe og få nogle point. Jeg er Nice-spiller og ikke Barcelona-spiller.

21-årige Todibo har spillet fem officielle kampe for Barcelona, hvor hans kontrakt udløber i sommeren 2023. Som en del af lejeaftalen har Nice muligheden for at hente Todibo på en permanent aftale. 

Læs også

Dolberg får Barca-stopper som holdkammerat

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0