27/10 2021

Udlejet Liverpool-back: Håber på Mané-duel

Sepp van den Berg er udlejet fra Liverpool til Preston, og han håber at stå overfor Sadio Mané, når de to hold mødes i onsdagens Carabao Cup-kamp.

Sepp van den Berg er udlejet fra Liverpool til Preston, og han håber at stå overfor Sadio Mané, når de to hold mødes i onsdagens Carabao Cup-kamp.

Championship

14. runde
I morgen 14:00

NOR

vs

PNE

Det bliver en ganske særlig kamp for Prestons lejespiller Sepp van den Berg, når Liverpool kigger forbi onsdag i Carabao Cup.

Den 19-årige-hollænder er nemlig ejet af Liverpool, og derfor har han da også et godt kendskab til onsdagens modstander, hvor han særligt håber at skulle stå overfor Sadio Mané.

- Jeg ser virkelig meget frem til kampen. Det er måske lidt mærkeligt, for jeg kender dem alle, men det kan være, at det kommer til at hjælpe mig.

- Jeg så Liverpools kamp i søndags og så, at Sadio var på bænken, og det første jeg tænkte var: Så kan det være, han spiller mod os, siger Van den Berg til Goal.

Han er normalt midtstopper, men i Preston spiller han højre back eller wingback, og derfor kan han altså meget vel stå overfor Liverpool-profilen onsdag aften.

- Jeg vil gerne møde det bedste hold, de kan sætte. Selvfølgelig ved jeg, at det ikke bliver det hold, der mødte, men jeg håber, at Sadio spiller. Som spiller vil man altid møde de bedste. Det er en måde at teste dig selv og vise dig selv frem.

- Og hvis han spiller, så kan jeg se, hvor meget jeg har udviklet mig, siden sidst jeg stod overfor ham.

Van den Berg, Emil Riis og Daniel Iversen møder Liverpool klokken 20.45.

Læs også

Lejesvend får grønt lys: Må møde Liverpool

Matchvinder Riis: Holdet havde brug for det

Varm Riis lynede videre i England

4 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0