29/3 2022

U19-DK vil hævne sig: Vil smadre Spanien

Det danske U19-landshold vil meget gerne slå Spanien tirsdag, da de på den måde kan få et lille plaster på såret efter den kedelige oplevelse ved Elite Round, fortæller Daniel Haarbo.

Det danske U19-landshold vil meget gerne slå Spanien tirsdag, da de på den måde kan få et lille plaster på såret efter den kedelige oplevelse ved Elite Round, fortæller Daniel Haarbo.

Det danske U19-landshold tog til Elite Round i Spanien med en forventning om at kvalificere sig til EM-slutrunde til sommer, men turen til det sydlige Europa blev på ingen måde, som de havde ventet.

Tidligere har RB Leipzigs Gustav Grubbe fortalt til bold.dk, at de ikke har haft gode forhold med hotellet og træningsbanerne, men det største problem kom dog i opgøret mod Østrig.

Her blev de danske talenter nemlig tvunget til at spille den vigtige kamp på en oversvømmet bane, og det endte i en dansk nedtur.

Danmark har dog fortsat en kamp tilbage ved Elite Round, hvor de tirsdag tørner sammen med værterne fra Spanien, og her jagter U19-landsholdet hævn for den dårlige tur.

Det fortæller Daniel Haarbo til bold.dk.

- I forhold til en EM-billet er der ikke så meget på spil, men vi er alle sammen meget motiveret for at skulle slå Spanien nu, fordi det er dem og det spanske fodboldforbund, som har arrangeret denne Elite Round.

- Så vi vil da gerne hævne os lidt på dem, da vi ikke synes, at det i orden de forhold, som vi har fået hernede. Vi vil derfor gøre alt for, at vi kan slå dem, det ville være rart.

Det er dog ikke kun hævnen, som Haarbo og resten af truppen jagter tirsdag, men de vil også bare gerne slutte godt af med den talentfulde årgang.

Og derfor er det også en stor test for dem at møde Spanien, som har mange dygtige spillere fra store adresser fra spanske topklubber.

- Det er måske også sidste gang, at hele denne trup er samlet på samme tid, da vi nu ikke skal til EM, så jeg spiller nok sammen med flere af spillerne for sidste gang. 

- Jeg tror derfor, at vi som årgang gerne vil slutte stærkt af. Vi skal så møde et stærkt hold i Spanien, hvor vi får mulighed for at vise, at vi er et rigtig godt hold og burde være med til EM.

Hvad ville en sejr over Spanien betyde efter alt, hvad I har været igennem?

- Det ville virkelig betyde meget for os. Det er det, som vi ser frem til nu. Efter vi havde lukket kampen mod Østrig, blev vi alle sammen enige om, at vi skulle smadre Spanien, da det ville give os et lille plaster på såret, udtaler Daniel Haarbo til bold.dk.

På U19-landsholdet er der flere dygtige spillere, men blandt de mange talenter er der især en, som stjæler overskrifterne som den sjove fyr i truppen.

Læs også

Lecce afvist: Forsøgte at købe FCK-talent

DBU-chef efter regnvåd farce: Ondt af spillerne

Dårlige forhold for DK's U19: Ikke godt nok

Skuffelse hos U19: Jeg er ked af det og vred

Vandkamp kostede EM for DK: Frusterende

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0