9/8 2022

Tyrkiet tillader flere udlændinge i klubberne

Det tyrkiske fodboldforbund har besluttet at hæve grænsen for antallet af udenlandske spillere i klubberne fra 14 til 21.

Det tyrkiske fodboldforbund har besluttet at hæve grænsen for antallet af udenlandske spillere i klubberne fra 14 til 21.

Træningskamp

1. runde
I dag 17:00

FEN

vs

RAY

De tyrkiske hold har hidtil måttet have 14 udenlandske spillere ud af deres 28 mand store trup, men det bliver der nu lavet om på.

Det tyrkiske fodboldforbund meddeler således, at man har øget antallet af udenlandske spillere, som det er tilladt for klubber at have på kontrakt fra 14 til 21.

Samtidig må klubberne nu have op til 35 spillere på kontrakt i alt, hvilket altså er syv mere end hidtil.

Af de 21 udlændinge må der dog kun være 14 af dem med i kamptruppen, ligesom maksimalt otte af de 14 må være på banen samtidig. Derudover skal mindst fire af de tyrkiske spillere i trupperne være født 1. januar 1998 eller senere.

Fenerbahce er aktuelt den klub med flest udlændinge på kontrakt med i alt 22 styk. Galatasaray har 13 udlændinge, mens Besiktas og Trabzonspor har 14.

Fire danskere er i øjeblikket på kontrakt i Tyrkiet. Andreas Cornelius og Jens Stryger Larsen spiller i Trabzonspor, David Jensen er i Istanbulspor, mens Victor Nelsson - i hvert fald lidt endnu - er på kontrakt i Galatasaray.

Læs også

Galatasaray henter Torreira og Mertens

Medie: Nelsson koster Sevilla 138 millioner

Avis: Sevilla jagter Victor Nelsson - to bud afvist

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0