8/5 2021

Turan scorede da Galatasaray slog Besiktas

Galatasaray tog en vigtig skalp, da de ordnede de evige rivaler fra Besiktas med 3-1, som skyder mesterskabskampen i Süper Lig åben.

Galatasaray tog en vigtig skalp, da de ordnede de evige rivaler fra Besiktas med 3-1, som skyder mesterskabskampen i Süper Lig åben.

Süper Lig

40. runde
FT

GAL

3 - 1

BES

12'
1 0
Ryan Babel
Mål
42'
1 1
Rachid Ghezzal
Mål på straffe
45'
2 1
Radamel Falcao
Mål på straffe
76'
3 1
Arda Turan
Mål

Der var en kæmpe kamp på programmet i den bedste tyrkiske række, da Besiktas på udebane mod rivalerne fra Galatasaray kunne tage et stort skridt mod mesterskabet.

Med fire kampe igen af årets program havde de fire point ned til Fenerbahce og seks ned til Galatasaray.

Ryan Babal sørgede dog for spænding i kampen og tabellen efter 11 minutter, da han satte en aflevering fra Gedson Fernandes i kassen til 1-0 for Galatasaray.

Kort inden pausen var der dramatik i begge ender.

Først tog Rachid Ghezzal sig af et straffespark, som han lagde i kassen til 1-1, men få minutter efter pegede dommeren på pletten i den anden ende. 

Her tog Radamel Falcao sig af sparket, hvor han bragte Galatasaray på 2-1 efter nogle dramatiske minutter.

Efter pausen havde Besiktas svært ved at skabe chancer. Som minutterne gik, satsede det mere og mere for at få en udlignet. Det gav plads i den anden ende.

Emre Kilinc gik til baglinjen i venstre side med et kvarter igen. Med en cutback-aflevering fandt han Arda Turan, som lagde bolden i mål til 3-1, som blev kampens resultat.

Med de tre point til Galatasaray er mesterskabskampen i Tyrkiet skudt åben. For andetsteds vandt Fenerbahce, som nu kun er to point efter Besiktas, mens Galatasaray har tre op efter den flotte sejr.

Læs også

Galatasaray hænger på i toppen efter sejr

Besiktas aner tyrkisk guld efter målrig udesejr

Galatasaray fik point i sidste sekund

Galatasaray hænger på i toppen efter hattrick

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0