5/12 2021

Tuchel: Ved ikke hvorfor Mendy har det svært

Thomas Tuchel mener, at målmand Edouard Mendy er inde i en svær periode, hvor han er ramt på selvtilliden, men træneren kender ikke helt årsagen.

Thomas Tuchel mener, at målmand Edouard Mendy er inde i en svær periode, hvor han er ramt på selvtilliden, men træneren kender ikke helt årsagen.

Premier League

23. runde
I dag 16:30

CHE

vs

TOT

Chelsea-målmanden Edouard Mendy var lørdag involveret i to af West Hams tre mål i Chelseas 2-3-nederlag til London-rivalerne.

Ved det ene mål fik Mendy en presset aflevering, men valgte at holde i bolden i stedet for at cleare den, og det endte med, at han begik straffespark, inden han ved 2-3-målet blev passeret ved forreste stang på et indlæg.

Efter kampen erkender Chelsea-træner Thomas Tuchel, at Mendys selvtillid ikke er helt i top.

- 'Edou' døjer med en svær periode. Jeg ved ikke helt præcist hvorfor, men det lader til, at han har mistet lidt af sin selvtillid, siger Tuchel ifølge Standard og fortsætter:

- Okay, hans beslutning var ikke på det højeste niveau ved det første mål, men vi satte ham også i en meget akavet situation.

- Han kunne havde reddet situationen, men det gjorde han ikke. Vi er langt, langt fra at skyde skylden på nogen, men vi er nødt til at indrømme, at vi laver for mange vigtige fejl for tiden. Det kostede os sejren mod Manchester United og også mod West Ham.

29-årige Mendy kom til Chelsea fra Rennes i 2020 og har siden slået rekordindkøbet Kepa Arrizabalaga af pinden som førstekeeper i Chelsea.

Chelsea blev lørdag passeret af både Liverpool og Manchester City i Premier League-tabellen.

City fører rækken med 35 point, Liverpool har 34 og Chelsea har 33 point.

Læs også

Tuchel: Vi lavede for mange individuelle fejl

Masuaku snød Chelsea: Han vil sige, han skød

Moyes efter sejr: Så godt spillede vi ikke

West Ham dukkede Chelsea i dramatisk opgør

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0