26/2 2021

Tuchel roser Cavani og Giroud: Intet kropsfedt

Edinson Cavani og Olivier Giroud er begge kommet op i årerne, men deres form kan man ikke sætte en finger på, fortæller Chelsea-træner Thomas Tuchel. 

Edinson Cavani og Olivier Giroud er begge kommet op i årerne, men deres form kan man ikke sætte en finger på, fortæller Chelsea-træner Thomas Tuchel. 

Premier League

35. runde
I morgen 13:05

AVL

vs

MUN

Thomas Tuchel råder over Olivier Giroud som træner for Chelsea. Tidligere har han også haft Edinson Cavani i sin fold, da de begge var i PSG. 

Den uruguyanske angriber er sidenhen skiftet til Manchester United, der møder netop Chelsea, Olivier Giroud og Thomas Tuchel søndag.

I den anledning har den tyske træner fundet de helt store rosende ord frem om Olivier Giroud og Edinson Cavani, der begge er blevet 34 år. 

- Når de bytter trøjer, så ved du, hvor god form de er i. Olivier er i 100 procent god form med intet kropsfedt, og det samme gælder for Edinson. Som nier bekymrer de sig altid for holdet og er klar til at ofre sig og forsvare. 

- Det er et karaktertræk, de begge har. De er begge fremragende afsluttere i feltet. Begge er kvalitetsangribere med deres form, og deres selvdisciplin er nøglen til deres succes, siger Thomas Tuchel på fredagens pressemøde forud for kampen. 

Der er kampstart klokken 17.30. 

Læs også

Solskjær om Martial: Alle har dårlige perioder

Januzaj: United er favoritter til Europa League

Chelsea-chef hylder Giroud: Som en 24-årig

2 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0