21/1 2022

Tuchel før Spurs: Vi kan vores matematik

Chelsea er otte point foran Tottenham, der dog har spillet fire kampe færre end Thomas Tuchels tropper. Derfor er kampen søndag voldsomt vigtig for The Blues, fortæller Tuchel.

Chelsea er otte point foran Tottenham, der dog har spillet fire kampe færre end Thomas Tuchels tropper. Derfor er kampen søndag voldsomt vigtig for The Blues, fortæller Tuchel.

Stillingen i Premier League ser nu lidt mærkværdig ud i tiden.

Store pointforskelle og store forskellige i antal af kampe gør det lidt vanskeligt at vurdere, hvilke hold der egentlig ligger godt til i forhold til hvad denne sæson.

De mange aflysninger og forvirringer i forbindelse hermed har de sig dog for øje i Chelsea, og derfor fortæller Thomas Tuchel, at søndagens kamp mod Tottenham er af yderste vigtighed.

For nok er Chelsea otte point foran, men Contes tropper har til gengæld fire kampe i baghånden.

- Det er en stor kamp, for vi kan vores matematik. Det er mærkeligt at se stillingen, når holdene omkring os har spillet fire kampe færre. Så det kan give det forkerte indtryk, at vi er komfortabelt foran, men det er vi ikke fortalte Tuchel på et pressemøde fredag og fortsatte:

Vi skal sørge for, at det forbliver sådan her. Den bedste måde at gøre det på er ved at vinde de direkte opgør mod vores nærmeste rivaler.

Det er dog ikke kun i point-øjemed, at kampen er vigtige for Chelseas tyske manager.

- Det er et London Derby. Det er et stort derby. Og nu er det tredje gang på meget kort tid, så de ved, hvad vi vil, og vi ved, hvad de vil, sluttede Tuchel.

Opgøret spilles på Stamford Bridge søndag klokken 17.30.

Læs også

Tuchel: Spillerne er psykisk og fysisk trætte

Brighton bag endnu et Chelsea-pointtab

Tuchel: Vi gør alt for at hjælpe Lukaku

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0