26/11 2022

Trippier glæder sig over clean sheet: Uafgjort var fair

England spillede fredag aften 0-0 mod USA, og det var ifølge backen Kieran Trippier et fair resultat. Englænderne skal glæde sig over at holde clean sheet, siger han. 

England spillede fredag aften 0-0 mod USA, og det var ifølge backen Kieran Trippier et fair resultat. Englænderne skal glæde sig over at holde clean sheet, siger han. 

VM Gruppe B

2. runde
FT

ENG

0 - 0

USA

Det endte målløst, da England og USA fredag aften tørnede sammen ved VM. 

Med det ene point er alt fortsat åbent i gruppe B forud for sidste spillerunde, men alligevel var engelske Kieran Trippier ikke utilfreds med resultatet. 

Han glædede sig især over at holde rent bur, fortalte han efter kampen. 

- Man skal være stolt over clean sheets, for i turneringsfodbold er det meget vigtigt. Det var et stort point, begge hold forsøge at vinde, og begge hold havde chancer, men jeg mener, at et uafgjort resultat var fair. 

- Vi var ikke skarpe nok på den sidste tredjedel. I første halvleg kom vi til muligheder, men den sidste aflevering manglede, og det skal vi have kigget på. Vi fik et vigtigt point. 

- Nu venter et stort opgør mod Wales, og vi kommer til at gå ind til kampen for at vinde. Vi vil vinde hver eneste kamp, men vi ved, det vil blive svært. Vi skal være klar både mentalt og fysisk, udtaler Trippier ifølge BBC Sports. 

England topper øjeblikkeligt gruppe B med fire point, mens Iran har tre, USA har to og Wales er sidst med et enkelt point.

Læs også

Southgate tilfreds med præstationen på to tredjedele af banen

Maguire sikker på avancement: Står stærkt i puljen

Skuffet Kane: Ikke det vi kom for

VM's femte nullert: England - USA blev en fuser

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0