12/7 2020

Topholdet Leeds knækkede Swansea til slut

Championship-topholdet Leeds scorede det afgørende mål i kampens slutfase, da de søndag eftermiddag slog Swansea med 1-0.  Birmingham tabte 2-0 til Stoke.

Championship-topholdet Leeds scorede det afgørende mål i kampens slutfase, da de søndag eftermiddag slog Swansea med 1-0.  Birmingham tabte 2-0 til Stoke.

Championship

43. runde
FT

SWA

0 - 1

LEE

89'
0 1
Pablo Hernández
Mål

Championship

43. runde
FT

STK

2 - 0

BIR

12'
1 0
Danny Batth
Mål
45'
2 0
Sam Clucas
Mål

Leeds kunne søndag eftermiddag tage et afgørende skridt mod oprykning til Premier League, da de gæstede walisiske Swansea i Championship.

Inden dagens kamp indtog Leeds førstepladsen i rækken, men med en sejr kunne Marcelo Bielsas tropper spille sig til et forspring på tre point til rækkens næstbedste mandskab West Bromwich.

Dagens modstandere fra Swansea var dog ikke sådan at bide skeer med i kampens indledning.  Swansea kunne med en sejr eller uafgjort spille sig op i top seks, hvilket giver adgang til playoff-kampene om oprykning.

De forsvarede sig derfor bravt og var heller ikke blege for at forsøge sig fremad banen som kampen skred frem.

Hverken Swansea eller Leeds kunne dog få netmaskerne til at blafre i første halvleg, og derfor var stillingen stadig 0-0, da de to hold gik til pause. 

Det fik Marcelo Bielsa til at sende friske offensive kræfter på banen i pausen. Ezgjan Alioski og Pablo Hernandez blev sendt ind, men det gav ikke afkast med det samme.

Da kampen gik ind i sin slutfase var stillingen stadig helt lige, men så fik indskiftede Pablo Hernandez ekspederet bolden i nettet til sidst.

Dermed fik Leeds akkurat hevet en smal sejr hjem, og nu er Marcelo Bielsas mandskab for alvor på Premier League-kurs.

Birmingham-defensiven haltede uden Kristian Pedersen

Andetsteds i divisionen mødtes midterholdene Stoke og Birmingham, der var uden danske Kristian Pedersen i dagens kamp. 

Ham kunne de måske godt have brugt, for Birmingham-defensiven haltede i første halvleg.

Sam Clucas og Danny Batth scorede hvert deres mål, og da Birmingham ikke formåede at svare igen i anden halvleg endte opgøret med en 2-0-sejr til Stoke.

Danske Lasse Sørensen sad på bænken i hele opgøret for Stoke.

Læs også

Leeds køber portugisisk lejesvend

17 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0