22/6 2021

Tobias Sana før Brøndby-test: Utroligt fedt

Tobias Sana glæder sig til træningskampen mod Brøndby, som Göteborg-profilen har et godt kendskab til grundet sin fortid i AGF.

Tobias Sana glæder sig til træningskampen mod Brøndby, som Göteborg-profilen har et godt kendskab til grundet sin fortid i AGF.

Superligaen Grundspil

11. runde
I morgen 14:00

BIF

vs

LYN

Brøndby spiller onsdag eftermiddag første testkamp som optakt til den nye sæson, når de nykårede danske mestre møder IFK Göteborg.

I den svenske lejr glæder den tidligere AGF'er Tobias Sana sig til opgaven, efter Allsvenskan har ligget stille de seneste uger.

- Det er selvfølgelig fedt. Man træner for at spille kampe, og det er tre uger siden, at vi spillede sidst, så vi længes efter at spille. Det bliver enormt fedt at spille mod Brøndby, som er en dansk modstander, som jeg kender ganske godt. De er danske mestre og en god modstander, og det bliver utroligt fedt at spille kamp igen.

- Vi skal presse højt, være fremadrettede og bare køre på. Vi skal ikke stå og tvivle eller havne i en mellemsituation. Vi skal bare give den gas, siger Tobias Sana til Göteborgs hjemmeside.

Der er kampstart mellem Brøndby og Göteborg onsdag klokken 13.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0