5/12 2021

To Konsa-kasser bombede Villa forbi Leicester

Ezri Konsa lavede to mål for Aston Villa i 2-1-sejren over Leicester søndag aften i Premier League, hvilket betyder, at Villa overhaler gæsterne i tabellen.

Ezri Konsa lavede to mål for Aston Villa i 2-1-sejren over Leicester søndag aften i Premier League, hvilket betyder, at Villa overhaler gæsterne i tabellen.

Premier League

15. runde
FT

AVL

2 - 1

LEI

14'
0 1
Harvey Barnes
Mål
17'
1 1
Ezri Konsa
Mål
54'
2 1
Ezri Konsa
Mål

Søndag aften stod sidste kamp på dagen i Premier League mellem Aston Villa og Leicester.

I tabellen lå Leicester øverst af de to med 19 point inden kampen, mens Villa lå på 16 og altså kunne indhente gæsterne.

Opgøret startede i et højt tempo, hvor begge hold ville frem af banen, men det var Leicester, der kom på tavlen først i opgøret ved Harvey Barnes.

Offensivspilleren modtog en aflevering af Patson Daka ude i venstre side af Villa-feltet, og fra den position sparkede han bolden listigt imellem benene på sin direkte modstander, så Emiliano Martinez blev fanget.

Føringen til gæsterne holdt dog ikke mere end et par minutter, inden hjemmeholdet udlignede ved Ezri Konsa, som skulle vise sig at få en stor aften. Et hovedstød fra Emiliano Buendia nåede forsvareren akkurat at få foden på, så den sneg sig inden for stolpen til 1-1.

Inden pausen troede hjemmeholdet så også, at de kom på 2-1, men her havde Kasper Schmeichel i Leiceter-målet nået at få hånden på bolden, så det blev underkendt efterfølgende af VAR.

Målet til 2-1 faldt til gengæld i anden halvleg efter et hjørnespark – og nok engang var det Konsa, der kom på tavlen. Denne gang med en header ved bagerste stolpe, hvor han satte sig kraftfuldt igennem.

Nu fik gæsterne travlt, men selvom de var meget på bolden, formåede de ikke at skabe de store chancer, hvor Villa derimod havde masser af afslutninger og gode muligheder i omstillingerne til særligt Ollie Watkins.

Barnes kom dog utroligt tæt på med et kvarter igen på et hovedstød, men Martinez i Villa-målet diskede op med en fænomenal redning og vippede bolden over målet til hjørnespark.

Leicester kom ikke tættere på herefter, og derfor tog Villa tredje sejr i fire kampe under Steven Gerrard i Premier League og går forbi Leicester i tabellen.

Leicester ligger a point med Villa, men bagefter i tabellen som nummer 11 nu.

11 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0