12/6 2020

Til salg: AC Horsens er klar på nye investorer

AC Horsens-formand Bo Pinholt er åben for at sælge mere end 50 procent af klubben. Det siger han ifølge Horsens Folkeblad.

AC Horsens-formand Bo Pinholt er åben for at sælge mere end 50 procent af klubben. Det siger han ifølge Horsens Folkeblad.

Superligaen Grundspil

4. runde
søndag 16:00

ACH

vs

FCM

Torsdag aften var der generalforsamling i AC Horsens og her fortalte bestyrelsesformand Bo Pinholt, at man er klar på at sælge mere end 50 procent af klubben, hvis en eller flere investorer er klar.

- Vi er ofte blevet beskyldt for, at vi ikke vil noget som helst. Det passer ikke. Vi er åben for nye investorer i AC Horsens - også investorer, der kræver indflydelse. Vi er endda klar, selv om de vil have mere end 50 procent indflydelse, sagde Bo Pinholt ifølge Horsens Folkeblad og tilføjede:

- Vi stiller som betingelse, at de har samme værdier som AC Horsens i dag, og at de vil det samme som os. Der er ingen konkrete tilbud lige nu, men vi har et af de laveste budgetter i Superligaen. Nu bliver Superligaen skåret ned til 12 hold. Risikoen for at rykke ned bliver større og større. Det kan også komme til at ramme os.

AC Horsens-formanden understreger, at der er brug for flere penge i fremtiden for at kunne holde sig i Superligaen, mens bestyrelsesmedlem Martin Schjøt åbnede for udlandske investorer.

AC Horsens er i øjeblikket nummer to i nedrykningsspillets pulje 1 - der er 11 point ned til Hobro på tredjepladsen, hvor man skal spille playoff om nedrykning.

Læs også

ACH slår fast: Helskindet gennem corona

Skuffet Bo H: Pokalfinale havde været fedt

22 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0