18/1 2022

Tidligere Næstved-spiller lander job i Serie 1

LigaBold.dk kan fortælle, at den tidligere Næstved-spiller Mikkel Porsborg bliver assistenttræner for Serie 1-mandskabet Ørslev GIF. Den nye cheftræner for mandskabet er Casper Brinn.

LigaBold.dk kan fortælle, at den tidligere Næstved-spiller Mikkel Porsborg bliver assistenttræner for Serie 1-mandskabet Ørslev GIF. Den nye cheftræner for mandskabet er Casper Brinn.

Nu er jagten indstillet for Serie 1-mandskabet.

LigaBold.dk kan nemlig fortælle, at Casper Brinn kommer til at overtage cheftrænerroret. Han har blandt andet været træner for Holmegaard og Suså. Han får en tidligere divisionsspiller ved sin side, da den tidligere Næstved- og Slagelse-spiller Mikkel Porsborg kommer til at være assistenttræner. Porsborg har senest spillet for Vordingborg IF.

Ørslev-seniorformand Troels Axelsen siger til LigaBold.dk, at han glæder sig over, at klubben har fået samlet et slagkraftigt trænerteam.

- Der var lidt den konstellation, som vi havde udset os. Der er kort tid til opstart, og det er på lørdag. Sonni (Sonni Ørregaard, red.) har jo været en del af Ørslev i mange år, og han er med på sidelinjen, så han kan guide de to andre, der ikke kender truppen og spillerne. De kommer hver især med noget erfaring. Sonni og Mikkel (Mikkel Porsborg, red.) har spillet og vil nok kunne spille i foråret, hvis det bliver aktuelt, siger Troels Axelsen til LigaBold.dk.

Hvad kan Casper Brinn komme med?

- Vi har kendt Casper (Casper Brinn, red.) fra hans Vordingborg-dage, og vi har fulgt lidt med i, hvad har lavet i og omkring Næstved. Vi har selvfølgelig hørt gode ting om det. Han kommer med et kæmpe engagement, og han vil det rigtig meget. Han glæder sig til at komme ned til os, hvor der er rigtig mange spillere, der træner.

- Man skal jo træne for at være aktuel til kampene. Vi var ikke i tvivl. Vi havde et møde med Casper, Mikkel, Sonni og nogle fra klubben. Der er bare den rigtige mavefornemmelse hele vejen rundt. Der var selvfølgelig noget, der skulle snakkes igennem med familien, men det glædelige var, at Casper ringede allerede i går (mandag, red.), og han sagde, at han var klar, hvis vi stadig var klar, og det var vi.

35-årige Mikkel Porsborg kommer med en stor rutine som spiller, og nu skal han prøve kræfter med trænerfaget. Axelsen beskriver Porsborg som meget fodboldklog.

- Han har spillet så mange minutter. Når man har den spilforståelse, som han har, det kan man næsten ikke lære folk. Der skal vi hjælpe ham til at blive en rigtig god træner, og det har han mod på. Vi tror, at det bliver rigtig godt. Han skal give noget af alt det, som har lært gennem tiden, til nogle af de unge, siger Troels Axelsen til LigaBold.dk.

Den mangeårige Ørslev-spiller Sonni Ørregaard fortsætter som assistenttræner og kommer til at være i trænerteamet med Casper Brinn og Mikkel Porsborg.

Lige nu gælder aftalerne et halvt år, men klubben ønsker, at det skal blive til et længere samarbejde.

Ørslev er placeret fem point over nedrykningsstregen i Sjælland Serie 1 Pulje 2.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.

Læs også

Serietræner er opsagt: Kynisk beslutning

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0