30/11 2022

Tidligere Lyngby-træner åbner op: Lever i smertehelvede

Christian Nielsen åbner i TÆT PÅ for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har voldsomme konsekvenser for hans liv i dag.

Christian Nielsen åbner i TÆT PÅ for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har voldsomme konsekvenser for hans liv i dag.

Superligaen Grundspil

18. runde
søn 19. feb 13:00

LYN

vs

FCN

Christian Nielsen er gæst i ugens afsnit af bold.dk-podcasten TÆT PÅ, som du finder i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Her åbner han for første gang op om den ulykke, der kostede ham cheftræner-jobbet i Lyngby, og som har haft umenneskelige konsekvenser for hans liv.

Christian Nielsen fik en bold i hovedet til træning i 2020 og blev sygemeldt med det, han troede 'bare' var en hjernerystelse.

- Jeg mærker et kæmpe slag ved kæben og kinden, hvor jeg blev helt 'shaky'. Jeg fik en bold med utrolig hård fart i hovedet fra kort afstand. Det hele bliver sløret og flimrer for øjnene. Jeg så sol, måne og stjerne og er omtåget, fortæller Christian Nielsen i TÆT PÅ.

- Jeg kan ikke mærke med det samme, at den er gal. Jeg kom til træning dagen efter og skulle til et trænermøde, hvor jeg bare snøvler og ikke kan få ordene ud af munden. Jeg kan mærke, der er noget galt.

Du kan lytte til TÆT PÅ i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Afsnittet er sponsoreret af Samsung.

Læs også

TÆT PÅ: Frustreret Bernburg løj sig syg i FCK-tiden

Anklen vendte forkert: Bjelland troede det var slut

TÆT PÅ: André Riel lejede suiter til fester i AGF-tid

TÆT PÅ: Lyngby-profil finder styrke i sine diagnoser

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0