11/6 2021

Tidligere FCK-profil indstiller karrieren

Den tidligere FC København-stopper Erik Berg - førhen Erik Johansson - indstiller fredag karrieren på grund af knæproblemer.

Den tidligere FC København-stopper Erik Berg - førhen Erik Johansson - indstiller fredag karrieren på grund af knæproblemer.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 14:00

FCK

vs

AaB

Den tidligere FC København-krumtap Erik Berg - førhen Erik Johansson - meddeler fredag, at han stopper i Djurgården og indstiller karrieren i en alder af 32 år.

Det sker på grund af flere og længerevarende knæproblemer, som han ikke kan komme af med, og problemer han også var plaget af i slutningen af sin FCK-tid.

- Det her føles utroligt vemodigt. Det har taget lang tid at komme frem til beslutningen, men det er dagen at takke af. Jeg lægger mine støvler på den berygtede hylde, siger han til klubbens hjemmeside og tilføjer:

- Det har været ganske hårdt. Jeg har givet alt det sidste, jeg havde, både mentalt og fysisk. Men jeg kan ikke få styr på det der knæ, og så føles det ikke rigtig overfor både klubben og mig selv, at jeg bliver ved.

Erik Berg fortæller, at han ikke kommer til at spille fodbold på lavere niveauer, og han tilføjer, at han i FCK havde problemer med højreknæet, mens det nu er venstreknæet, som driller.

Berg spillede i karrieren for det svenske landshold, Falkenbergs FF, GAIS, Malmö FF, Gent og altså FCK.

Han var i FCK fra januar 2016 til sommeren 2018. Han nåede at spille 77 kampe og var altså en del af det FCK-hold som vandt to The Double i træk i '16 og '17.

Læs også

Ex-FCK-svensker kan være tvunget til stop

Erik Johansson: FCK-tid den bedste i karrieren

20 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0