15/8 2022

Tidligere AaB'er på cypriotisk eventyr: Ikke en badeferie

For et par måneder siden fik Casper Gedsted ophævet sin kontrakt i AaB for at forfølge drømmen om udlandet, hvor han nu er landet på Cypern

For et par måneder siden fik Casper Gedsted ophævet sin kontrakt i AaB for at forfølge drømmen om udlandet, hvor han nu er landet på Cypern

Superligaen Grundspil

11. runde
I dag 17:00

AaB

vs

OB

Casper Gedsted har kastet sig ud i noget af et fodboldeventyr.

Den 20-årige nordjyde fik tidligere på sommeren ophævet den femårige aftale, han ellers havde med AaB i jagten på at prøve sig af i det store udland.

- Det var Ikke denne vej, jeg havde forventet at tage. Men da jeg blev præseneret for muligheden her på Cypern, tænkte jeg ‘det er fedt’!

- Dette er også en personlig udfordring efter otte år i Aalborg, hvor jeg har følt mig som en stor del af en familie. Nu er jeg ude af min comfort zone

- Dette er ikke en badeferie for mig, og både klubben og jeg har en plan om, at vi skal rykke op, og at jeg på et tidspunkt skal sælges videre, siger Casper Gedsted til bold.dk.

Han har netop underskrevet en toårig aftale med FC Krasava, som oprindeligt er en russisk fodboldklub, men for nogle uger siden offentliggjorde klubben, at den havde købt sig til en gyldig licens på Cypern, hvor den starter i den næstbedste række.

I spidsen for klubben står YouTuberen - og eks-fodboldspillere - 38-årige Yevgeny Savin.

- Han er en vild person - på den gode måde. Han er en fed fyr, som har det fedt med os spillere - men han er også ambitiøs og sætter høje standarder også over for os spillere.

- Vi er taget sindssygt godt imod, og de har kørt os rundt til alt. Jeg frygtede lidt, at der ikke var styr på en skid, men alt spiller.

- Jeg kan virkelig mærke, at de er meget ambitiøse og vil dette projekt, fortæller Casper Gedsted.

Han bor lige nu på et hotel, men planen er, at han snart skal rykke ind i en lejlighed med et par andre unge spillere. Måske endda med dansk pas.

- Lukas Ørneborg (tidligere Lyngby-angriber, red.) er til prøvetræning, og jeg håber virkelig, at han kan spille sig til en kontrakt. Det ville være mega fedt, siger Gedsted.

Sæsonen starter i september, og lige nu er klubben ved at skrabe et hold sammen, der kan spille klubben op i den bedste række.

- Jeg har ikke helt overblikket over, hvem der er på prøve, og hvem der er på kontrakt. De vil hente kvalitet, og det virker til, at der er handling bag ordene. Det kan lyde kaotisk, men det er det slet ikke. Selvfølgelig sker der en masse ting og sager, men klubben er så ung, at andet ville være mærkeligt, siger Gedsted.

Han taler med sin russiske klubejer gennem en tolk eller gennem den fysiske træner.

Har han opfordret dig til at oprette en YouTube-kanal?

- Haha - nej. Det er bestemt ikke planen, at jeg skal have sådan en!

 

Læs også

bold.dk erfarer: YouTuber henter tidl. AaB'er til Cypern

Tidligere AaB-talent skal prøvetræne i Venlo

Gedsted er i dialog med klubber i udland og SL

Knust AaB'er i tårer: Det var min største drøm

AaB ophæver med Casper Gedsted

Gedsted om AaB-debut: Fedeste uge i mit liv

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0