10/6 2021

Tidl. Schalke 04-chef skifter til Young Boys

Young Boys har torsdag meddelt, at det bliver tyske David Wagner, som overtager jobbet som cheftræner, efter Gerardo Seoane er taget til Bayer Leverkusen.

Young Boys har torsdag meddelt, at det bliver tyske David Wagner, som overtager jobbet som cheftræner, efter Gerardo Seoane er taget til Bayer Leverkusen.

Champions League gruppe F

2. runde
onsdag 16:45

ATA

vs

YB

Young Boys har været uden en cheftræner siden midten af maj, da Gerardo Seoane valgte at overtage ansvaret hos Bayer Leverkusen i Bundesligaen.

Torsdag var der så nyt fra Bern, da Young Boys kunne præsentere deres nye cheftræner. Her er valget faldet på tyske David Wagner, som senest var hos Schalke 04.

Her gik det dog ikke så godt, da Schalke under Wagners ledelse begyndte den nedtur, som i denne sæson endte med en nedrykning.

Men imens Schalke skal kæmpe sig tilbage til toppen, kan Wagner nu fokusere på at føre Young Boys til tops i Schweiz, og det glæder han sig til.

- Jeg fik straks en meget god følelse under samtalerne med Christoph Spycher (sportsdirektør, red.) og hans stab. Det er alment kendt, at Young Boys gør et godt stykke arbejde og følger en klar filosofi.

- Jeg ser virkelig frem til at arbejde for YB og lære spillerne og klubbens stab at kende i løbet af den næste uge, udtaler David Wagner til klubbens hjemmeside.

Young Boys vil på et pressemøde mandag meddele, hvor lang en kontrakt, som 49-årige David Wagner har fået med klubben.

Læs også

Leverkusen har ny cheftræner på plads

Suveræne Young Boys fejrede guld-triumfen

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0