1/10 2022

Tidl. BIF-talent ser stort potentiale: Ishøj kan nå langt

Ishøj-profilen Frederik Kragh siger til bold.dk, at 3. divisionsklubben kan opnå store ting, hvis den store udvikling og de gode resultater fortsætter.

Ishøj-profilen Frederik Kragh siger til bold.dk, at 3. divisionsklubben kan opnå store ting, hvis den store udvikling og de gode resultater fortsætter.

bold.dk i Ishøj: 

Ishøj har taget 3. division med storm, da den nye 3. divisionsklub indtager andenpladsen, og hvis de gode takter fortsætter, så kan der være store ting i vente, mener Ishøj-profilen Frederik Kragh. 

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Han siger til bold.dk, at klubben kan opnå store resultater, men det bliver spændende, om Ishøj kan fortsætte de gode takter. 

- På hele klubbens vegne tror jeg, at det kan nå langt. Folk omkring gør super meget for det. Vores omklædningsrum er blevet optimeret, så der er sket meget, og jeg tror, at der er et stort potentiale. 

- Hvordan det bearbejder sig efter nytår, må tiden vise, fordi når man rykker op, så er man klar og ekstra skarp. Jeg glæder mig til at se, hvornår og hvis det bliver hverdag herude, om det er en engangsforestilling eller noget, der fortsætter. Det er svært at sige, men jeg synes helt klart, at der er potentiale til mere. 

Det tidligere Brøndby-talent ser frem til topkampen mod Middelfart. Inden opgøret er Middelfart fem point foran Ishøj i tabellen. 

- Jeg glæder mig helt sindssygt. Det bliver fedt. Jeg kan mærke det, når jeg snakker om det. Nu har jeg mødt Middelfart nogle gange, og jeg har altid syntes, at de har været gode. Det bliver ikke en 10-0-kamp, men jeg tror godt, at vi kan drille dem, for vi har været godt kørende, og det føler jeg, at vi kan bygge videre på, siger Frederik Kragh til bold.dk.

Skal undgå nedrykning

Saban Özdogan, der har spillet i FC København og er spillende assistent i Ishøj, glæder sig også over de gode resultater, men han slår fast, at klubben først og fremmest skal undgå nedrykning. 

- Det kan godt være, at det lyder lidt underligt, men vi skal fokusere på, at vi ikke skal rykke ned, siger Saban Özdogan til bold.dk og tilføjer:

- At vi ligger, hvor vi gør, er en overraskelse. Når man ser på de forgangne sæsoner i forhold til, hvordan oprykkere klarer sig, så er det otte ud af ti hold, der rykker ud, hvis det ikke ni ud af ti. Jeg er overrasket, men omvendt ikke, da jeg har været her i tre år og set udviklingen. Jeg er overrasket, men også meget stolt. 

Ishøj kan udover andenpladsen også glæde sig over at have topscoreren i rækken i form af Daniel Stückler. 

Læs også

Ricki Olsen jubler: Det har været fremragende

Ishøj-træner storroser tidl. BIF-spiller: Sindssygt effektiv

Ishøj-chef er overrasket: Det er et lille mirakel

Ishøj IF snupper tidligere Brøndby-talent

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0