26/7 2021

Thorup vil se mere: Snakket om alt muligt pis

Jess Thorup mener, at FCK nu skal fokusere på at levere noget på banen i stedet for at snakke om titler, favoritværdighed og alt muligt andet pis, siger han.

Jess Thorup mener, at FCK nu skal fokusere på at levere noget på banen i stedet for at snakke om titler, favoritværdighed og alt muligt andet pis, siger han.

Superligaen Grundspil

2. runde
FT

FCK

0 - 0

SIF

FC København har fået en skuffende sæsonstart i 3F Superligaen, hvor to hjemmekampe mod AaB og Silkeborg blot har kastet to point af sig.

Søndag endte det målløst mod oprykkerne fra Silkeborg, efter FCK ellers viste fine takter i Conference League-kvalifikationen i torsdags, hvor det blev til en 4-1-sejr over Zhodino fra Hviderusland.

Jess Thorup havde umiddelbart efter kampen mod Silkeborg ikke den store forklaring på, hvorfor holdet faldt sådan i niveau.

- Næ, så ville jeg jo først og fremmest have sagt det til spillerne dernede, men jeg tror, vi gør klogt i lige at komme hjem og kigge os selv i spejlet, få evalueret præstationen og sige, hvad det er, vi hver især skal gøre bedre.

- Nu har vi snakket om alt muligt andet end præstationer med titler, favoritværdighed og alt muligt andet pis. Nu tænker jeg, at vi skal ud og levere noget ude på banen, og hvis vi ser bort fra torsdag, har vi ikke gjort det endnu. Det er vi skuffede over, siger Thorup.

FCK-træneren lagde ikke skjul på sin utilfredshed med første halvleg, da han talte til spillerne i pausen.

- Jeg prøvede at gå ind og hanke op i dem, for vi kunne ikke være tilfreds med det, vi leverede. Det gjorde jeg ved at italesætte nogle ting på en hård og kontant måde. Først spurgte jeg, om alle var klar til at spille videre, eller om de skulle skiftes ud, så der er ikke var nogen undskyldninger bagefter. Så havde de fået muligheden for det, men alle bad om at spille videre.

- Det lå selvfølgelig i kortene, at jeg var klar til at skifte, da det var tredje kamp på en uge, så det lå lidt i gameplanen. Jeg prøvede at give dem nogle løsninger i forhold til det defensive, så vi havde en lidt anden struktur, for det lykkedes ikke i første halvleg. Det var de ting, vi snakkede om i pausen, fortæller Thorup.

Cheftræneren er altså langt fra tilfreds med præstationen, men han giver også kredit til Silkeborg.

- Vi spillede mod et hold, der har en klar måde at gøre tingene på, som vi vidste på forhånd. Det har de øvet sig på et år nede i 1. division, og de gjorde det fremragende. Vi var et skridt bagefter hele tiden, og det gjorde, at vi blev meget frustrerede i forhold til det.

- Man kan sige, at i slutningen af kampen skabte vi de her to-tre-fire chancer, vi skulle for at score, men fik ikke det der forløsende mål, og så er vi jo pivskuffet, siger Thorup.

Læs også

FCK-profil: Fortjente at blive udskiftet før 55.

Viktor Fischer vraget: Niveauet er der ikke

Jess Thorup kalder præstation for pivringe

Ankersen efter pifteri: Det er helt naturligt

Skuffet Lerager: Vi kæmper ikke for hinanden

18 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0