12/5 2021

Thorup udskyder snak om Boilesen-position

Jess Thorup begrunder valget af Nicolai Boilesen som back mod FCN, men vil ikke rigtig forholde sig til, om han ser forsvarsspilleren som back eller stopper fremadrettet.

Jess Thorup begrunder valget af Nicolai Boilesen som back mod FCN, men vil ikke rigtig forholde sig til, om han ser forsvarsspilleren som back eller stopper fremadrettet.

Superligaen Grundspil

1. runde
søn 18. jul 14:00

FCK

vs

AaB

Efter tre kampes karantæne var Nicolai Boilesen i mandagens 2-2-kamp mod FC Nordsjælland tilbage i FC Københavns startopstilling.

Det var han som venstreback, og dermed har Boilesen endnu en gang skiftet mellem at være back og midstopper.

Det spørgsmål besvarer FCK-træner Jess Thorup således efter pointdelingen i Farum:

- Nu kan man sige, at han har været ude i tre kampe med karantæne. Dem skulle han lige afsone først, og det har jo ikke ligesom været vores andres skyld, at han har sat sig i den position. Nu skal han lige kæmpe sig tilbage i forhold til at blive en del af holdet, og nu var det på backen. 

- Det var det af flere årsager. Både fordi jeg synes, det gav mening i forhold til gameplanen, og så har Victor Kristiansen også været lidt ude i ugens løb, hvor han i en to-tre dage havde noget med låret, så det var helt naturligt for mig at spille Boile der, siger Jess Thorup.

Ser du ham som back eller stopper, hvis du kigger frem mod næste sæson?

- Næste sæson ligger lidt længere nede i skuffen af papirer, jeg skal igennem. Lige nu kigger jeg frem mod derbyet, og så må vi se, hvilket hold jeg skal stille der, inden jeg begynder at kigge frem mod næste sæson, siger Thorup.

Den fedeste kamp

FCK's cheftræner lægger ikke skjul på, hvor vigtig søndagens kamp mod Brøndby, der kæmper med om mesterskabet, er.

- Det bliver en fed kamp, som vi skal se frem til. Det er derby med tilskuere i Parken, og det skal vi ikke bruge ret meget tid på at motivere os selv til. 

- Det er den fedeste kamp, vi kan få, og det glæder vi os til. Vi skal ud og give den gas og spille lidt af det samme spil som mod Nordsjælland, siger Jess Thorup og tilføjer:

- For fansene betyder de her kampe jo alt, og det er vi helt bevidst omkring. Derfor er det også fedt at have den kamp at se frem til.

FC København har inden hjemmekampen mod Brøndby seks point op til de blågule på andenpladsen og syv til FC Midtjylland i toppen af mesterskabsspillet, hvor der resterer tre runder.

Læs også

Thorup om stor Grytebust-debat: Forstår det

FCK-chef så mod: Kan ikke sætte en finger

FCK bliver afgørende: Holder ikke med nogen

Boilesen: På topniveau skal vi slå BIF ti af ti

Mobil Boilesen håber på fast plads i fremtiden

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0