16/5 2022

Thorup: Stort skridt mod at få FCK på ret kurs

Jess Thorup er tæt på at føre FC København til det første mesterskab i tre år. Det er et stort skridt mod at få klubben tilbage på ret kurs, siger træneren. 

Jess Thorup er tæt på at føre FC København til det første mesterskab i tre år. Det er et stort skridt mod at få klubben tilbage på ret kurs, siger træneren. 

Træningskamp

1. runde
I dag 12:00

FEY

vs

FCK

FC København vandt søndag eftermiddag 2-0 ude mod Randers, dermed er københavnerne snublende tæt på det danske mesterskab. 

Løverne fører nu 3F Superligaen med seks point ned til FC Midtjylland, som tilmed har en dårligere målscore på 12 mål. 

Efter kampen fortalte Jess Thorup, at det har været et stort personligt skridt fra ham, da han valgte at vende hjem til FC København i oktober 2020.   

- Jeg kommer ikke til at ændre på min person. Jeg er født på Østerbro, så jeg er københavner. Jeg har godt nok været vidt omkring, men det har været et stort skidt at være en del af FC København. 

- Jeg har nydt det i halvandet år. For mig handler det ikke så meget om mig, det handler mere om at få klubben tilbage på rette kurs. 

- Vi har ikke vundet et mesterskab i en del sæsoner, men forhåbentlig kan vi få ændret det på søndag, hvor jeg kan tage det første og vigtige mesterskab. 

FCK-træneren har allerede sat sig et mål om, at han vil sparke døren ind til Champions League sammen med løverne. 

- Vi har et overordnet mål om, at vi vil ud og spille mod de bedste. Derfor skal vi ud i Europa, hvor vi får mulighed for at komme i Champions League.

Søndag får FC København besøg af AaB. Kampen starter klokken 17.00. 

Læs også

Ung FCK-målscorer: Det var islandsk power

Lerager hylder Grabara: Fantastisk mentalitet

Vavro sviner Sviatchenko: Du taler for meget

Falk: FCK er det bedste hold over sæsonen

3 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0