1/3 2021

Thorup efter 3-3: Træls at stå og diskutere

Jess Thorup mener, at FCK skabte rigeligt i anden halvleg til at komme tilbage, og derfor var det træls, at det skulle ende i en diskussion af et straffespark.

Jess Thorup mener, at FCK skabte rigeligt i anden halvleg til at komme tilbage, og derfor var det træls, at det skulle ende i en diskussion af et straffespark.

Superligaen Grundspil

18. runde
FT

FCK

3 - 3

AGF

15'
1 0
Jonas Wind
Mål
20'
1 1
Patrick Mortensen
Mål
27'
1 2
Patrick Mortensen
Mål
29'
1 3
Patrick Olsen
Mål
55'
2 3
Mohamed Daramy
Mål
90'
3 3
Jonas Wind
Mål på straffe

FC København hentede et point mod AGF, da Jonas Wind udlignede til 3-3, efter opgøret egentlig var fløjtet af søndag.

FCK-træner, Jess Thorup, var efter kampen ganske tilfreds med sit holds indsats med undtagelse af ni minutter i første halvleg, hvor FCK begik en lang række fejl og lukkede tre mål ind, så man pludselig var bagud 1-3.

Derfor ærgrede det ham også, at kampen endte i en stor diskussion af det afgørende straffespark, der blev dømt under ganske kontroversielle omstændigheder.

- Jeg synes, vi spillede en fornuftig anden halvleg, når man tænker på, at vi sad i halvlegen og var bagud 1-3 og havde spillet fornuftigt men havde otte-ni minutter, som gjorde, at de pludselig var foran 3-1, siger Thorup og fortsætter: 

- Det har vi prøvet en gang før i Aalborg, så vi måtte se, om vi kunne gøre noget af det samme. Vi var godt klar over, at vi skulle op imod et hold, der kom med fem clean sheets, og det er ikke hver dag, de lukker tre mål ind.

- Men vi skulle give det en chance, og jeg synes faktisk, vi leverede og producerede det, der skulle til i anden halvleg, men det ender så i en VAR-diskussion og et straffespark i overtiden.

- Jeg har set den, og det er jo et klart straffespark, så det er jo træls, at vi skal stå og diskutere frem og tilbage til sidst. Vi fik et point, og det kan vise sig at være sindssygt vigtigt.

Er det ikke meget rart, at der bliver snakket VAR det næste døgn, når du kigger på det, I leverede?

- Nej, det ved jeg ikke. Jeg er ikke utilfreds med det, vi leverede. Jeg er utilfreds med ni minutter af første halvleg, hvor vi gav dem tre mål.

- Det er klart, der er nogle personlige fejl, vi skal have barberet væk, og kigger man på de første par kampe, når vi lukker tre gange to mål og en gange tre mål ind, så har vi et issue, vi skal arbejde med forsvarsmæssigt.

- Ellers er jeg ikke utilfreds med vores kamp i dag. Jeg synes, vi spillede en fornuftig kamp, og så snart vi fik sat to-tre afleveringer sammen, synes jeg, vi skabte chancer, og vi scorede et sindssygt flot mål, men når man er bagud 1-3 på ni minutter, så bliver det op ad bakke.

- Det ændrer også folks mindset i forhold til, hvad indholdet var af kampen. Det kunne jeg også mærke på mig selv i pausen, hvor jeg lige med knyttede næver fik nogle fakta på, hvordan vi egentlig spillede.

FCK er nummer fire i Superligaen med to point op til AGF på tredjepladsen. Jess Thorup og co. har desuden otte point op til førstepladsen FC Midtjylland.

Læs også

Wind efter drama: Forstår AGF's frustrationer

FCK snød AGF i sidste sek: En kæmpe forskel

Thorup erkender: Vi lukker for mange mål ind

AGF-boss: FCK får dommerne på deres side

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0