22/1 2022

Thorup: Babacar er en topspiller med X-faktor

FC Københavns cheftræner Jess Thorup er svært tilfreds med tilgangen af Khouma Babacar fra Sassuolo. Han er en erfaren topspiller med flere spidskompetencer, sig træneren.

FC Københavns cheftræner Jess Thorup er svært tilfreds med tilgangen af Khouma Babacar fra Sassuolo. Han er en erfaren topspiller med flere spidskompetencer, sig træneren.

Superligaen Mesterskabsspil

32. runde
søndag 15:00

FCK

vs

AaB

Jess Thorup har fået et stærkt kort på hånden, når han skal åbne forsvarskæder med FC København igen i forårssæsonen.

Fredag aften stod det nemlig klart, at han fremover kommer til at råde over en angriber med hele 166 Serie A-kampe på CV'et.

FC København har nemlig forstærket sig med senegalesiske Khouma Babacar, der kommer til klubben fra italienske Sassuolo, og det er en handel, som cheftræner Thorup sætter pris på.

- Vi har mange talentfulde spillere i truppen, men som vi har sagt mange gange, så er det også nødvendigt med erfarne topspillere med X-faktor, siger Jess Thorup til FCK's hjemmeside og fortsætter med at beskrive Babacars styrker:

- Babacar er en fysisk stærk angriber, og hans relationelle evner er også på meget højt niveau, så vi tror på, at han passer godt ind i vores offensive spillestil. Nu ser vi frem til at få ham ud på banen og lære ham endnu mere at kende.

Khouma Babacar er måske at finde til træning på 10'eren allerede mandag, og han får trøje nummer 11 for 'Løverne'.

Se Babacars mål fra de seneste sæsoner i FCK's tweet nedenfor.

Læs også

Babacar: Jeg har kendt til FCK i mange år

PC glad: Ikke de eneste der jagtede Babacar

Officielt: FC København henter Serie A-spids

Se billedet: Babacar er sammen med FCK-folk

Avis: FCK enige med Serie A-klub om Babacar

26 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0