26/10 2021

Thorgan Hazard i målhumør i BVB's pokalsejr

Dortmund havde tirsdag aften svært ved at få gang i måltavlen mod FC Ingolstadt, men så blev Thorgan Hazard indskiftet og sikrede Dortmund en 2-0-sejr i DFB Pokal.

Dortmund havde tirsdag aften svært ved at få gang i måltavlen mod FC Ingolstadt, men så blev Thorgan Hazard indskiftet og sikrede Dortmund en 2-0-sejr i DFB Pokal.

DFB Pokal

2. runde
FT

DOR

2 - 0

ING

72'
1 0
Thorgan Hazard
Mål
81'
2 0
Thorgan Hazard
Mål

Dortmund formåede i sidste sæson at vinde DFB Pokal, og hvis de ville have lov til at gentage den bedrift i denne sæson, skulle de tirsdag aften sende FC Ingolstadt ud af turneringen.

De to mandskaber tørnede nemlig sammen på Signal Iduna Park, hvor gæsterne fra Ingolstadt ikke havde danske Andreas Poulsen med i truppen til opgøret.

Dortmund var favorit mod 2. Bundesliga-mandskabet, men de havde ikke en skadet Erling Haaland med, og det viste sig at blive afgørende. De havde nemlig store offensive problemer.

Værterne på Signal Iduna Park kunne dog sagtens bryde Ingolstadt-defensiven op, men det var den sidste aktion, som hver gang ikke var god nok for Dortmund.

Gennem kampen sad de solidt på spillet og spillede sig frem til flere store chancer, men bolden endte for det meste ude på tribunerne i stedet for nettet bag Ingolstadts Fabijan Buntic.

Blandt Dortmunds bedste var Mats Hummels, som var sikker i bagkæden, og han formåede faktisk også at blive en trussel nede i den anden ende.

Efter en lille halv time stod han nemlig på det rette sted i feltet efter et hjørnespark, og så formåede han at han sparke en løs bold ind i netmaskerne til 1-0, eller det troede han i hvert fald.

Målet blev nemlig underkendt, da Emre Can begik et frispark i situationen forinden, og derfor var der fortsat ingen scoringer på Signal Iduna Park.

Thorgan Hazard i hopla

Dortmund-dominansen fortsatte efter pausen, hvor Steffen Tigges var tæt på komme på tavlen.

Her blev der smidt et indlæg ind i boksen, som Tigges formåede at komme først på med et flyvende hovestød, men Dortmund-spilleren manglede heldet, da han headede bolden lige ind i panden på Buntic, så den efterfølgende fløj på overliggeren.

Det lignede længe, at de to hold ikke ville få måltavlen i gang på Signal Iduna Park, men så stemplede indskiftede Thorgan Hazard ind i opgøret med manér.

Efter kun et enkelt minut på banen gjorde belgieren det nemlig til 1-0 efter et indlæg fra Julian Brandt, og ni minutter før tid formåede han så også at lukke opgøret med sin scoring til 2-0.

Her var det samme opskrift, da Brandt smed en bold mod bagerste stolpe, hvor Hazard formåede at løbe i ryggen på sin direkte oppasser, og så kunne han uden problemer gøre det til 2-0.

Det endte også med at blive kampens sidste scoring, og derfor er det Dortmund, som kan booke en billet videre i DFB Pokal, efter de sikrede sig en 2-0-sejr over Ingolstadt.

Læs også

Avis: Dortmund vil have Bellinghams bror

Strålende Hummels-flugter i Dortmund-triumf

Uheldige Haaland skadet igen: Han er nede

Dortmund afviser: Vi sender ikke 16-årig ud

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0