20/9 2021

Thomasberg: Ny angriber skulle score fire

Randers FC-lejesvenden Stephen Odey fik sin første startplads søndag og imponerede med to mål. Han skulle have scoret fire, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Randers FC-lejesvenden Stephen Odey fik sin første startplads søndag og imponerede med to mål. Han skulle have scoret fire, siger cheftræner Thomas Thomasberg.

Europa Conference League Slutspil

1/16-finale
tor 17. feb 20:00

LEI

vs

RAN

Søndag startede Randers FC-lejesvenden Stephen Odey inde for første gang i Randers-karrieren, og han takkede for tilliden med to mål i 3-2-sejren over FC Nordsjælland.

Efter kampen var Randers FC-træner Thomas Thomasberg meget imponeret af lejesvenden fra Genk, men han påpeger, at der var muligheder til flere mål.

- Det var godt, at vi ventede til nu med at give ham startpladsen, for han har haft brug for at spille lidt sammen med holdkammeraterne og se lidt af, hvordan det foregår her. Men det var da en overbevisende entré, siger Thomasberg og tilføjer:

- Han viste, at han kan komme frem til mange chancer og kan score mål. Han skulle have scoret fire, men to er også godt.

- Han beviste, han kan i feltet, han kan omkring dødbold og omkring kontraer, så det var en rigtig god pakke, han viste. 

Inden kampen havde Thomasberg dog været en anelse bekymret ved at spille ham ved siden af Alhaji Kamara.

- I presspillet viste han sig også godt frem i forhold til, hvordan vi ville spille. Jeg var lidt bekymret i forhold til ham og Alhaji Kamara fremme mod et hold, der gerne vil spille alle bolde ud, men det blev nærmere en gevinst, at vi havde de to til at lægge det første pres. Det gjorde de rigtig godt.

Stephen Odey har indtil videre spillet tre kampe under sit ophold i Randers FC, som udløber til sommer. Han har kontrakt med Genk til sommeren 2024.

Læs også

RFC-chef vil ikke høre brok over tæt program

FCM og FCK har øje på to andre i guldkamp

FCN-træner dumper indsats efter nederlag

Odey med to mål: Jeg kunne score fire

Brandvarm RFC-lejesvend straffede FCN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0