8/5 2021

Thiago skød Liverpool i top seks

Thiago scorede sit første mål i Liverpool-trøjen, da de vandt med 2-0 over Southampton. Med de tre point går Jürgen Klopps tropper ind i top seks og forbi Tottenham.

Thiago scorede sit første mål i Liverpool-trøjen, da de vandt med 2-0 over Southampton. Med de tre point går Jürgen Klopps tropper ind i top seks og forbi Tottenham.

Premier League

35. runde
FT

LIV

2 - 0

SOU

31'
1 0
Sadio Mané
Mål
90'
2 0
Thiago Alcántara
Mål

Liverpool skulle prøve at hente tre vigtige point hjemme mod Anfield, da Southampton med Jannik Vestergaard i midterforsvaret kom på besøg.

Med en sejr ville den hente tre point ind på Leicester, som sidder på en Champions League-plads, men som fredag snublede mod Newcastle.

Fra kampens begyndelse kom Liverpool til flere gode muligheder. Først var Sadio Mane tæt på, inden Mohamed Salah missede en gylden chancen.

De to angribere fik dog deres samarbejde til at klikke efter den halve time. Salah slog et indlæg til bagerste stolpe.

Her havde Mane taget et godt løb tæt ind under mål, hvor han ikke kunne undgå at heade bolden i mål til en Liverpool-føring på 1-0.

Efter pausen havde udeholdet bedre styr på forsvaret. Liverpool havde svært ved at blive farlige, og som minutterne tikkede afsted, sneg sig der en bestemt stemning ind på banen.

Liverpool har, især på det seneste, ikke fået lukket deres kampe, hvilke har ført til flere sene udligninger, og det sad i spillerne mod slutningen af kampen.

Alisson begik en kæmpe fejl efter 71 minutter, da spillede bolden ud i fødderne på Che Adams. Den store målmand nåede dog at komme ind og få reddet angriberens forsøg på det frie mål.

I overtiden fik hjemmeholdet dog lukket kampen.

Thiago tog et par hurtige træk på kanten af feltet, inden han med en kælen inderside lagde bolden over i det lange hjørne til 2-0.

Med de tre point går Liverpool forbi Tottenham i tabellen, hvor de overtager sjettepladsen i Premier League.

 

19 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0