10/2 2021

Terry: Mount bliver anfører i Chelsea

John Terry, som er assistenttræner i Aston Villa, fortæller, at han er helt sikker på, at Mason Mount er den kommende anfører i Chelsea.

John Terry, som er assistenttræner i Aston Villa, fortæller, at han er helt sikker på, at Mason Mount er den kommende anfører i Chelsea.

Premier League

10. runde
lørdag 14:00

NEW

vs

CHE

Mason Mount var en af de spillere, som Frank Lampard i den grad skal have respekt for at have givet chancen.

Den engelske midtbanespiller var en stor profil under Lampard, og efter Thomas Tuchel har overtaget cheftrænerposten, har han fortsat det højre niveau.

Den tidligere Chelsea-kaptajn John Terry, som nu er assistent i Aston Villa,  er sikker på, at Mount kan overtage det anførerbind, som han tidligere havde om armen.

- Jeg er 100 procent sikker på, at han (Mason Mount, red) bliver den fremtidige anfører i Chelsea. Han har været deres bedste spillere i denne sæson.

- Han er en god fyr, som træner rigtig hårdt. I Chelsea viser han fantastiske lederegenskaber. Jeg tror faktisk, at han kommer til at være kaptajn for både England og Chelsea, vurderer Terry ifølge fotbolltransfers.com.

Chelsea og Mount er i øjeblikket nummer fem i Premier League, efter holdet har ramt et god stime under deres nye træner.

 

Læs også

Atletico-Chelsea rykkes til Rumænien

Chelsea-spids: Frygtede at misse top fire

Tuchel efter flot stime: Nyder at træne i PL

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0