18/9 2022

Tengstedt-mål og Holse-assists i Rosenborg-sejr

Casper Tengstedt åbnede ballet, og Carlo Holse havde to assists efter 11 minutters spil, da Rosenborg søndag besejrede Lillestrøm med 3-1 i Eliteserien.

Casper Tengstedt åbnede ballet, og Carlo Holse havde to assists efter 11 minutters spil, da Rosenborg søndag besejrede Lillestrøm med 3-1 i Eliteserien.

Eliteserien

23. runde
FT

RBK

3 - 1

LIL

6'
1 0
Casper Tengstedt
Mål
11'
2 0
Ole Christian Saeter
Mål
50'
2 1
Thomas Lehne Olsen
Mål
51'
3 1
Ole Christian Saeter
Mål

Der var topkamp i den bedste norske række, hvor Rosenborg med en sejr over Lillestrøm potentielt kunne hale ind på klubben, der gik ind til kampen på rækkens andenplads.

Kampen var seks minutter gammel, da de to danskere fandt hinanden, og det var lidt tilfældigt, at den chance opstod.

Carlo Holse afsluttede med en flugter i straffesparksfeltet, og den fik Casper Tengstedt sat sidste fod på inde foran målmanden, som var chanceløs.

Det lignede til gengæld unægtelig, at Tengstedt stod i en tydelig strafbar offsideposition, men da der ikke er VAR i Eliteserien før næste år, og linjedommerens flag blev nede, fik 1-0-målet lov at stå.

Fem minutter senere var den gal igen med Carlo Holse i oplæggerens rolle nok engang.

Danskeren fik vundet bolden på et farligt sted for Lillestrøms højre wingback Lars Mogstad Ranger, og da han slog et hårdt fladt indlæg, blev det mødt på kanten af straffesparksfeltet af en fremstormende Ole Sæter, som knaldede bolden i mål til 2-0.

I anden halvleg reducerede Lillestrøm til 1-2 ved Thomas Olsen i det 50. minut, da holdkammeraten Ylldren Ibrahimaj vandt en løs bold og lagde den fri til angriberen.

Til gengæld lukkede og slukkede Ole Sæter minuttet senere, da Edvard Tagseth fandt ham med et fremragende indlæg, som han blot skulle flyve frem og sætte panden på.

I det opspil var det i øvrigt værd at bemærke, at Casper Tengstedt leverede fine detaljer med en finte, hvor han trak bolden bagom støttebenet og snød to mand på en såkaldt 'hockey assist'.

Det sluttede også med 3-1 til Rosenborg, som med sejren hentede tre point til topstriden.

Læs også

Ståle stikker til Rosenborg-chef: Vidste ikke at Ødegaard var god

Rosenborg-boss om varm Tengstedt: Stadig ikke tilpasset

Tengstedt scorede igen: Ikke hattrick hver gang

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0