6/4 2022

TÆT PÅ: Hellere fodboldinvalid end AGF

Den tidligere Brøndby-spiller Kasper Fisker havde masser af selvironi over en tidligere udtalelse, da han gæstede TÆT PÅ-studiet.

Den tidligere Brøndby-spiller Kasper Fisker havde masser af selvironi over en tidligere udtalelse, da han gæstede TÆT PÅ-studiet.

Superligaen Mesterskabsspil

23. runde
søndag 14:00

BIF

vs

VFF

Kasper Fisker er ugens gæst i bold.dk's podcast TÆT PÅ, og her fortæller han om sit karrierestop, der kom alt for tidligt på grund af en korsbåndsskade.

Han bliver også forholdt en udtalelse fra februar 2020, hvor han i Canal 9-programmet Superligahjørnet kommenterede på Nicolai Poulsens skifte fra Randers FC til AGF.

Der sagde Fisker, som jo har en fortid i Randers, at han hellere ville være fodboldinvalid end at spille i AGF - en profeti der jo desværre endte med at gå i opfyldelse.

- Jeg har tidligere sagt, at jeg hellere ville blive fodboldinvalid end at spille for AGF. Så det er da komisk, at jeg bliver fodboldinvalid efter en tabt tackling mod AGF. Havde jeg så bare vundet tacklingen, siger Kasper Fisker med et smil i TÆT PÅ.

- Der har jeg heldigvis selvironi nok til at se det tragikomiske i det. Jeg kan godt forstå, der er nogle AGF-fans, der synes, det er lidt komisk.

- For jeg kom til at se lidt dum ud,  og det kan jeg heldigvis godt grine med af.

Du kan lytte til TÆT PÅ herunder eller finde afsnittet i Spotify, Apple Podcasts eller hvor du normalt lytter til podcasts.

Læs også

TÆT PÅ: Fiskers knæ vendte den forkerte vej

TÆT PÅ: Vi festede hver søndag i BIF-tiden

TÆT PÅ: Vildt dobbeltliv med sprut og spil

TÆT PÅ: BIF-talent mistede mor og karrieren

TÆT PÅ: Min største fejl var at forlade FCK

13 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0