1/10 2020

Syv gyldne Fredericia-minutter slog Hvidovre

FC Fredericia scorede tre mål på syv minutter, da de vandt 3-0 over Hvidovre i 1. division.

FC Fredericia scorede tre mål på syv minutter, da de vandt 3-0 over Hvidovre i 1. division.

1. division

5. runde
FT

HIF

0 - 3

FCF

21'
0 1
Erik Nissen
Mål
24'
0 2
Anders Holvad
Mål
28'
0 3
Anders Holvad
Mål
86'
0 3
Christian Ege Nielsen
To gule kort

FC Fredericia jagtede en ny sejr i 1. division torsdag, der kunne sende dem på andenpladsen i tabellen. De mødte Hvidovre på udebane, og hjemmeholdet har tabt deres første fire kampe i 1. division.

I kampens 21. minut vandt Fredericia et hjørnespark, som resulterede i kampens første mål. Emil Nissen listede med op på hjørnesparket, og han hamrede nedfaldsbolden i nettet til en Fredericia-føring på 1-0.

Det første mål skulle vise sig at være starten på en vild Fredericia-periode. Tre minutter efter var Fredericia-angriber Anders Holvad alene med en Hvidovre-forsvarer. Holvad snørede ham godt og grundigt og bankede bolden ind til 2-0.

Fredericias gode periode blev afsluttet med en scoring til 3-0. Nicolai Ritter sendte et flot indlæg ind til Holvad, og så kunne han lægge bolden og sin anden scoring ind til 3-0, som der stod frem til pausen.

I anden halvleg var der ikke de store målchancer, men i stedet kom der et rødt kort.

Ti minutter før tid blev Fredericia reduceret til ti mand, da Christian Ege Nielsen fik sit andet gule kort efter en hård tackling og blev vist ud.

Fredericias syv gode minutter skulle vise sig at resultere i kampens eneste mål. Flere mål blev der ikke scoret i opgøret, og dermed vandt Fredericia kampen 3-0.

Fredericia rykker op på andenpladsen i tabellen ét point bag Viborg. Hvidovre er forsat i bunden af tabellen uden point sammen med Kolding IF og Skive IK.

Læs også

Fredericia-profil: Ny spillestil dræner os mere

Fredericia sejrede trods mange SIF-chancer

Fredericia-profil satser på snarligt comeback

6 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0