6/12 2020

Sviatchenko: Forlængelsen er en forpligtelse

Erik Sviatchenko siger, at hans forlængede aftale er et vigtigt statement, fordi han forpligter sig til FC Midtjylland-projektet efter megen snak om fremtiden.

Erik Sviatchenko siger, at hans forlængede aftale er et vigtigt statement, fordi han forpligter sig til FC Midtjylland-projektet efter megen snak om fremtiden.

Superligaen Mesterskabsspil

25. runde
mandag 17:00

RAN

vs

FCM

Erik Sviatchenko har lignet en mand, der var på FC Midtjyllands affyringsrampe gennem flere transfervinduer, men søndag har han så forlænget sin aftale med klubben, hvor han er anfører.

Den forlængelse er en forpligtelse til projektet i FC Midtjylland, siger Sviatchenko til FCM.dk.

- Der har været meget snak frem og tilbage med, hvad der skal ske, så det er et vigtigt statement for alle i og omkring klubben, at anføreren forpligter sig til det spændende projekt, vi har gang i. Det har været den største motivation for at skrive under, forklarer Erik Sviatchenko og fortsætter:

- Klubbens udvikling er gået utroligt hurtigt de sidste par år, hvor alle har købt ind i den ærgerrighed, som har skaffet os mesterskaber og Champions League, men det stopper ikke her. Jeg vil gerne være med til at personificere, at der hele tiden kommer en ny dag, hvor vi kan blive endnu bedre og endnu dygtigere.

29-årige Sviatchenko har skrevet under på en aftale til 2024. Han har spillet i alt 230 kampe for FCM, og han har således været med i alle tre mesterskaber i klubbens historie.

Læs også

Officielt: FCM sikrer Sviatchenko-forlængelse

Medie: Sviatchenko forlænger med FCM

Scholz før CL-kamp: Vil savne Sviatchenko

9 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0