26/9 2022

Sverige misunder Danmark: Vi har et problem

Den svenske assistenttræner misunder Danmark, der har mange spillere, der får fast spilletid på klubbasis, hvilket er et problem for Sverige. 

Den svenske assistenttræner misunder Danmark, der har mange spillere, der får fast spilletid på klubbasis, hvilket er et problem for Sverige. 

Det kører ikke godt for det svenske landshold for tiden. 

Trods flere store profiler har vores naboer tabt de seneste fire landskampe, hvilket betyder, at Sverige ligger på sidstepladsen i Nations League-gruppen. 

Det skyldes blandt andet, at Sverige har et problem med spillere, der ikke får nok spilletid på klubbasis, fortæller Sveriges assistenttræner Peter Wettergren. 

- Det er svært at sige, hvad der er galt. Hvis man sammenligner os med vores naboland Danmark, så har de flere spillere, der spiller en bærende rolle i deres klubber. 

- Vi er nødt til at kigge det igennem, for vi vil gerne have, at vores spillere spiller en masse i deres klubber, når de forlader landsholdslejren. 

- Der er måske en anden måde at lede på i udlandet. Jeg har lagt mærke til, at der i FCK (Hvor Peter Wettergren tidligere har været assistenttræner, red.) er en mere hierarkisk orden, fortæller Wettergren på et pressemøde mandag. 

Den svenske Tottenham-stjerne Dejan Kulusevski kan også se flere problemer med måden at gøre det på i Sverige. 

- Vi har et stort problem i Sverige. Vi er nødt til at gøre det bedre med ungdomsarbejdet. 

- Danmark begyndte på det fra syv år siden, og Belgien gjorde det for længe siden. Det kan ikke være et tilfælde, at de producerer så gode fodboldspillere, fortæller Dejan Kulusevski. 

Sverige risikerer at rykke ned i Nations League gruppe C, hvis det ikke bliver til en sejr over Slovenien tirsdag. 

Læs også

Sverige risikerer nedrykning: Skal bevise os for det svenske folk

Lindelöf har tillid til svensk landstræner: Det har været pinligt

Sverige kan rykke ned - Lindelöf vil ikke spille i C-ligaen

Sveriges store problem: Vi spiller ikke nok i klubberne

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0