26/6 2022

Svensson overrasket over fysik efter 21-0-sejr

Bo Svensson er positivt overrasket over sit Mainz 05-mandskabs fysiske formåen efter sommerferien, hvor man netop har banket FC Kiedrich med 21-0. 

Bo Svensson er positivt overrasket over sit Mainz 05-mandskabs fysiske formåen efter sommerferien, hvor man netop har banket FC Kiedrich med 21-0. 

Mainz 05 er mødt ind igen efter sommerpausen, og efter en uges træning står det klart for klubbens danske cheftræner, Bo Svensson, at hans spillere ikke har ligget på den lade side henover sommerferien. 

Lørdag bankede hans mandskab amatør-holdet FC Kiedrich med hele 21-0 som afslutning på en imponerende første træningsuge for Mainz 05, hvor Marcus Ingvartsen også viste sig godt frem med et hattrick. 

- Jeg er tilfreds med, hvor holdet er i øjeblikket. Vi har en masse, vi gerne vil opnå, så det er rart, at vi allerede har et fundament på plads, som vi kan arbejde ud fra, siger Svensson til klubbens hjemmeside og erkender, at han er lidt overrasket. 

- Vi vil fortsætte med at arbejde på vores fitness, men jeg er nødt til at sige, at den nuværende fysiske tilstand i truppen allerede har oversteget mine forventninger. Vi har lavet løbetests, og dataene ser gode ud. 

- Det betyder, at man kan begynde at fokusere på andre ting. Vi forsøger dog stadig ikke at gøre for meget for hurtigt, men det er ikke let for mig selv og gutterne. 

Mainz starter den nye sæson den 31. juli med en kamp i DFB-pokalen mod Aue, inden Bochum venter på udebane i første runde af Bundesligaen den 6. august. 

Læs også

Svensson og Mainz forlænger med unge Tauer

Mainz-boss: Vi planlægger uden stopper-profil

Bayern åbner sæsonen mod Lindstrøm og co.

Bo Svensson mister stopper til FC Köln

10 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0