9/5 2021

Svensson og Mainz smed sejren kort før tid

Mainz var tæt på en vigtig sejr, men fire minutter før tid udlignede Ajdin Hrustic for Eintracht Frankfurt til 1-1 i Bundesligaen.

Mainz var tæt på en vigtig sejr, men fire minutter før tid udlignede Ajdin Hrustic for Eintracht Frankfurt til 1-1 i Bundesligaen.

Bundesliga

32. runde
FT

EFR

1 - 1

MAI

11'
0 1
Karim Onisiwo
Mål
86'
1 1
Ajdin Hrustic
Mål

Bo Svensson-effekten har haft en kæmpe betydning for Mainz, som er utrolig tæt på en overlevelse i den tyske Bundesliga.

Søndag stod Svensson og co. så overfor Frankfurt, hvor Mainz inden opgøret stod noteret for 35 point. Det er fem flere end Arminia Bielefeld nede under stregen, og derfor kunne tre point mod Frankfurt blive altafgørende for Mainz.

Men på Deutsche Bank Park i Frankfurt fik gæsterne fra Mainz en drømmestart, da der kun var gået 11 minutter, før Svenssons tropper havde fået gang i måltavlen.

Her viste Karim Onisiwo sig godt frem, da smaskede bolden ind i netmaskerne bag Kevin Trapp i Frankfurt-målet til kæmpe jubel ude på Mainz-bænken. 

De var nu på vej mod tre vigtige point, men der var stadig lang vej hjem, og det fik Mainz i den grad at føle. Frankfurt satte sig nemlig på opgøret og dominerede, men de havde svært ved at trænge gennem gæsternes defensiv.

Og imens de pressede for et udligning, gjorde Mainz alt for at stå imod Frankfurts bombardement, og det var de dygtige til i store dele af opgøret, men i anden halvleg gik det galt for gæsterne.

Mainz var faktisk tæt på at lukke opgøret med 14 minutter tilbage, da Onisiwo igen kom frem til en stor mulighed, men denne gang tabte han duellen mod Trapp i en situation, hvor østrigeren skulle have scoret, og det fik store konsekvenser.

Fire minutter før tid fik Frankfurt nemlig endelig hul på bylden, da Andre Silva sendte en perfekt stikning i bagrummet til Ajdin Hrustic, der efterfølgende blev Mainz onde ånd og sparkede udligningen i mål.

Og så var Mainz i den grad i problemer, da Frankfurt nu indledte en intens jagt på det vindende mål, hvor Silva blandt andet brændte en kæmpe mulighed i dommerens overtid, men Mainz formåede at få det ene point.

Bo Svenssons tropper står nu noteret for 36 point, og derfor er overlevelsen endnu ikke sikret, da Bielefeld har mulighed for at hente ni point endnu i resten af sæsonen.

Men Mainz kan dog trøste sig med, at de ikke længere kan rykke direkte ned i 2. Bundesliga, da de har syv point ned til FC Köln inden de to sidste runder.

5 kommentarer

Gå til forum

Seneste nyheder

0