9/2 2023

Svenskere besejrede B.93: Deres formation skabte udfordringer

B.93 blev nedlagt af svenske Landskrona BoIS med 0-1 i onsdagens testkamp. B.93-cheftræner, Kim Engstrøm, roser Landskrona-holdet for en god præstation, men han ærgrer sig over nederlaget. 

B.93 blev nedlagt af svenske Landskrona BoIS med 0-1 i onsdagens testkamp. B.93-cheftræner, Kim Engstrøm, roser Landskrona-holdet for en god præstation, men han ærgrer sig over nederlaget. 

Onsdag eftermiddag var B.93 en tur i Sverige for at møde Landskrona BoIS fra næstbedste række i en testkamp.

Det blev et tæt opgør, men sejren endte svenskerne med at løbe med en 1-0-sejr. 

B.93-cheftræner, Kim Engstrøm, siger til klubbens hjemmeside, at 2. divisionsholdet havde flere gode muligheder. Den sidste skarphed manglede dog, og så slog svenskerne til kort før tid. 

- Kampen bar præg af det stærkt Landskrona-mandskab, der var i teten det meste af første halvleg. De spillede en formation, der skabte lidt udfordringer for os defensivt specielt i første halvleg.

- Dog fik vi som halvlegen skred frem spillet os mere og mere ind i kampen. De fik en scoring annuleret for offside, og ramte stolpen en enkelt gang. 

- Ellers havde Nicolaj Thomsen og Tammer Bany vores to klart bedste muligheder for føring inden pausen.

- Fra anden halvlegs start havde vi bedre fat defensivt. Det gjorde at Landskrona ikke kom til de store muligheder. De muligheder der opstod tog Aris i målet sig rigtig godt af.

- Med godt et kvarter igen havde vi kampens klart største chance ,da Emmanuel Ogude ramte overliggeren efter et super godt angreb. Det perfekte indlæg fra Rasmus Brodersen burde være omsat til scoring.

- Desværre fik Landskrona seks minutter før tid scoret i en sekvens, hvor vores bagkæde var for lang tid om at falde på en lang bold. Det gav en mulighed tæt under mål. Den scoring var nok for Landskrona BoIS til at tage en 1-0 sejr.

B.93 er lige nu nummer fire i 2. division, mens Landskrona BoIS endte som nummer seks i Superettan i den seneste sæson.

Læs også

B.93 opruster med boliviansk spiller fra Thisted

Egeris om B.93-skifte: En klub med stolte traditioner

B.93 opruster: Får tilgang af Jacob Egeris

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0