9/10 2021

Svensk juvel har udløb: Lettere med udlandet

Den tidligere Golden Boy-bejler Nils Fröling har kontraktudløb til nytår i Kalmar, hvor man hellere ser ham skifte gratis til udlandet end til en konkurrent.

Den tidligere Golden Boy-bejler Nils Fröling har kontraktudløb til nytår i Kalmar, hvor man hellere ser ham skifte gratis til udlandet end til en konkurrent.

Svenska Cupen Gruppe 4

1. runde
søn 19. feb 14:00

KAL

vs

TRE

I 2020 var den svenske angriber Nils Fröling blandt de nominerede til den prestigefyldte Golden Boy-talentpris.

Angriberen fik det sidste halvår af 2020 spoleret af skader, men i denne sæson har Fröling fundet vej tilbage til startopstillingen for mandskabet, der ligger på en flot sjetteplads i Allsvenskan.

I Kalmar er der dog alligevel bekymring, i og med den nu 21-årige frontløbers kontrakt udløb om mindre end tre måneder.

Klubben har tilbudt en forlængelse, som hidtil ikke er lykkedes at nå i mål med, og Kalmars sportschef vil være ærgerlig over at miste Nils Fröling – specielt til en konkurrent.

- Vi har en kontinuerlig dialog, og selvfølgelig vil det være en stor skuffelse, hvis han skulle vælge en anden svensk klub.

- For os bliver det lettere at acceptere, hvis han skifter udenlands. Det er en utroligt fin knægt med en spændende udvikling, og som nu er skadesfri. Han er stærk i sit spil nu, siger sportschef Jörgen Petersson til FotbollDirekt.

Ifølge mediet har både AIK, Djurgården og IFK Norrköping været ude efter Nils Fröling, som i alt står noteret for 16 kasser i 80 førsteholdskampe for Kalmar.

På Sveriges U21-landshold er det hidtil blevet til fem optrædener.

Læs også

Golden Boy-nominering overrasker svensker

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0