4/6 2022

Svensk back sammenligner Haaland og Zlatan

Ludwig Augustinsson beskriver Erling Haalands status for Norge, som den samme som Zlatan Ibrahimovic havde for det svenske landshold.

Ludwig Augustinsson beskriver Erling Haalands status for Norge, som den samme som Zlatan Ibrahimovic havde for det svenske landshold.

Erling Haaland er en af de helt store profiler i fodboldverdenen, og meget er derfor skrevet og sagt om nordmanden, som skal spille for Manchester City i næste sæson.

Og søndag skal han og resten af det norske mandskab møder Sverige i Nations League, og derfor var han også et emne på det svenske pressemøde før kampen, som Ludwig Augustinsson og Emil Forsberg deltog i.

- Jeg synes, ​​han har hele pakken, fordi han er stærk, hurtig, eksplosiv og klog. Men det er ikke muligt at sætte elleve mand på Erling. Vi må se det som en dejlig udfordring, siger Forsberg, før Augustinsson forsatte med sammenligningen med Zlatan.

- Det er klart, at spillet for Norge handler meget om Haaland. Da Zlatan var med, byggede vi spillet meget på Zlatan, for man skal bruge den bedste spillers kvaliteter, siger han.

Den tidligere FCK-spiller blev herefter spurgt ind til, hvem der er bedst af de to, og til det svarede han grinende, at man taber hver gang, hvis man sammenligner sig med Ibrahimovic.

Læs også

Ståle før nordisk møde: Sverige er favorit

FCM-back i svensk debut: Ikke regnet med det

Sverige mister to før Norge - Elanga er tilbage

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0