8/12 2022

Superliga-klubber jagter Jeppe Kjær: Vi kører i to spor

Flere Superliga-klubber viser interesse for Jeppe Kjær, hvis agent fortæller til bold.dk, at der arbejdes i to forskellige spor omkring Ajax-talentets fremtid.

Flere Superliga-klubber viser interesse for Jeppe Kjær, hvis agent fortæller til bold.dk, at der arbejdes i to forskellige spor omkring Ajax-talentets fremtid.

Æresdivisionen

19. runde
søndag 13:30

EXC

vs

AJA

FC Nordsjælland, AGF og AC Horsens menes at være interesseret i 18-årige Jeppe Kjær.

Offensivtalentet har udløb i Ajax til sommer, og et klubskifte til januar er i den grad i spil.

Det fortæller Kjærs agent Casper Grønn, der dog ikke ønsker at kommentere konkret på interessen.

- Alt er lidt i spil på nuværende tidspunkt, men i Jeppes alder er det jo et virkelig vigtigt skridt, der skal tages. Derfor tillader vi os at tage den tid, det tager for at træffe den rigtige beslutning.

- Jeg kan ikke sige noget konkret, men det er klart, at når du er et dansk talent, der er rejst ud efter at have været rigtig, rigtig interessant, så vil han også være det nu. Jeppe er på ingen måde blevet en dårligere fodboldspiller af at have været i Ajax i to og et halvt år.

- Tværtimod er han blevet stærkere rent mentalt og også dygtigere fodboldmæssigt, men der er bare ikke så mange, der har set det, for der er ikke blevet spillet så mange kampe, siger Casper Grønn til bold.dk.

Forlæng eller farvel
Der er endnu ingen afklaring på Jeppe Kjærs fremtid, men Ajax-spillerens agent ser to mulige udfald – en forlængelse i Ajax eller en afsked til januar.

- Når man har syv måneder tilbage af sin kontrakt, er der to veje, man kan gå. Man kan forlænge og have en sportslig plan ud fra det, og ellers kan man finde en anden vej i januar, for der er ingen grund til at vente til sommer.

- Det giver ikke rigtig mening bare at lade kontrakten løbe ud, så enten forlænger man og bliver lejet ud, og ellers finder man en mere permanent løsning her i januar. Vi kører lidt i begge spor.

- Han skal ikke væk for enhver pris, men vi kigger og ser, om der er en god mulighed for Jeppe.

- Ajax har investeret en del penge i ham, og de er selvfølgelig også interesseret i på en eller anden måde at få noget tilbage, hvis han ikke skal være der. Ajax er åbne for løsninger, og de skal de jo også være på det her tidspunkt, siger Casper Grønn.

Svær start i Ajax
Kjær tog til Ajax fra AC Horsens om 16-årig i 2020, men det er ikke gået helt som ønsket. 

Danskeren står noteret for 21 kampe for hollændernes U18-hold med to scoringer til følge.

- Jeppe kom til Ajax lige midt i corona, hvor turneringen lukkede ned i næsten et år, og det var uheldig timing.

- Han flyttede til et nyt land og en ny klub i en periode, hvor de ingen kampe spillede, og han heller ikke havde noget at gøre med sine holdkammerater, for han kom fem minutter før tid og gik fem minutter efter. 

- Det var selvfølgelig ikke, hvad nogen af os havde håbet på, siger Casper Grønn til bold.dk.

I AC Horsens lægger sportschef Niels Erik Søndergård ikke skjul på, at klubben er klar til at hente Jeppe Kjær hjem, hvis det er muligt.

Læs også

Avis: FCN, Horsens og AGF jagter ombejlet Jeppe Kjær

Horsens lurer på Jeppe Kjær: Superliga-rivaler kan tilbyde noget andet

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0