9/2 2023

Super League lever stadig: Lancerer helt nye planer

European Super League lever stadig i bedste velgående, men der er kommet nye planer, der blandt andet gør, at ingen hold ville være garanteret deltagelse. 

European Super League lever stadig i bedste velgående, men der er kommet nye planer, der blandt andet gør, at ingen hold ville være garanteret deltagelse. 

Planerne om European Super League lever stadig i bedste velgående, men der er sket meget, siden de oprindelige planer kom frem i 2021. 

Der er stadig planer om European Super League, men siden den store kritik i 2021 er det kommet helt nye planer. 

Det fortæller Bernd Reichart, der er direktør for A22, der har til ansvar for at skaffe sponsorerer og hjælpe med skabelsen af Super League. 

Han fortæller til den tyske avis Die Welt, at op til 80 hold kan komme til at deltage i hver sæson af Super League. 

Bernd Reichart fortæller, at man har konsulteret mere end 50 europæiske klubber siden oktober sidste år, hvilket har lagt grundlaget for de nye planer.

Derudover vil ingen klubber være garanteret en plads i turneringen, hvilket var noget af det, der mødte stor kritik i 2021.  

Kvalifikation til Super League ville udelukkende ske gennem præstationen i den hjemlige liga, hvilket også adskiller sig fra de oprindelige planer. 

Bliver planerne fulgt, så er European Super League oppe at køre i 2024/2025-sæsonen. 

I 2021-planerne var de grundlæggende klubber garanteret en plads i turneringen hvert år. 

De grundlæggende klubber var Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, AC Milan, Inter Milan, Juventus, Atletico Madrid, Barcelona og Real Madrid. 

Real Madrid, Barcelona og Juventus var de eneste klubber, der ikke forlod projekt Super League efter den massive kritik i 2021. 

Læs også

Juve-boss stopper: Tak til Real og Barca for Super League-mod

EU-advokat: UEFA kan ved lov udelukke Super League-klubber

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0