18/10 2019

Styrer mod toppen: Gerrard tager skotsk pris

Stven Gerrard har haft en god sæsonstart i Rangers FC, som fører den skotske liga, og han er nu kåret som månedens manager.

Stven Gerrard har haft en god sæsonstart i Rangers FC, som fører den skotske liga, og han er nu kåret som månedens manager.

Europa League Slutspil

1/8-finale
tor 6. aug 16:55

LEV

vs

RAN

Steven Gerrard er i gang med sin anden sæson som manager i den hæderkronede skotske klub Rangers FC fra Glasgow.

Efter flere års ruin ser det ud til, at Liverpool-ikonet nu for alvor har samlet trådene i klubben, som lige nu er på førstepladsen foran Celtic i den skotske liga.

Den præstation er han fredag blevet belønnet for – han er således månedens manager i den skotske liga.

- Det er en kollektiv præstation. Vi som stab kan ikke modtage de her priser, hvis spillerne ikke gør deres arbejde på banen, og spillerne har været fantastiske i størstedelen af sæsonen, så jeg tænker, at vi må sige tak til spillerne, siger Steven Gerrard ifølge Sky Sports.

Prisen som månedens spiller går også til en mand i Rangers. Alfredo Morelos, som har scoret 14 mål på tværs af alle turneringer hidtil i sæsonen, løb med prisen.

Rangers blev i 2012 tvangsnedrykket til den fjerdebedste række i Skotland. I 2016 rykkede klubben tilbage op i den bedste række og har nu for alvor fået skuden på ret køl.

Læs også

Rangers henter sportsdirektør i Southampton

Se målene: Dansker scorede to i USL-målfest

Løvenkrands-mål i showkamp mod Liverpool

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0