23/10 2021

Strålende Hummels-flugter i Dortmund-triumf

Mats Hummels scorede et forrygende mål, da Borussia Dortmund slog Jacob Barrett Laursen og Arminia Bielefeld med 3-1.

Mats Hummels scorede et forrygende mål, da Borussia Dortmund slog Jacob Barrett Laursen og Arminia Bielefeld med 3-1.

Bundesliga

9. runde
FT

BIE

1 - 3

DOR

31'
0 1
Emre Can
Mål på straffe
45'
0 2
Mats Hummels
Mål
72'
0 3
Jude Bellingham
Mål
87'
1 3
Fabian Klos
Mål på straffe

Lørdag skulle Borussia Dortmund på en vigtig opgave ude mod Arminia Bielefeld, hvor de gule skulle rejse sig fra 0-4-nederlaget mod Ajax i midtugens Champions League-kamp.

I ligaen lå Dortmund dog ganske fint til lige bag Bayern München på førstepladsen. 

Jacob Barrett Laursen og Bielefeld rodede rundt i bunden af Bundesligaen og havde kun tilspillet sig fem point i ni kampe, så favoritværdigheden var i den grad placeret hos gæsterne.

Ikke overraskende kom Dortmund blæsende ud og gjorde betingelserne meget svære for sin modstander. Selvom hjemmeholdets Robin Hack havde et fornuftigt langskudsforsøg i starten af kampen, blev de bombarderet herefter.

Men det bombardement var Marin Pogracic lige ved at sætte over styr, da han lavede en stor brøler på midten af banen, og det var kun på grund af et godt tilbageløb, at Dortmund ikke kom bagud.

Efter en halv times spil blev hollandske Donyell Malen nedlagt i feltet, og så pegede dommer Benjamin Brand på pletten.

Emre Can eksekverede og bragte Dortmund foran.

Fire minutter efter skulle Marco Reus have fordoblet den føring, men den rutinerede offensivspiller misbrugte sit forsøg, selvom han var alene foran kassen. 

Inden de to mandskaber gik til pause, gav Mats Hummels dog tilskuerne en oplevelse af de helt store.

Efter et hjørnespark dumpede bolden ned foran den tidligere Bayern München-stopper på kanten af feltet og med en tør flugter, bragede han den op i det fjerneste målhjørne. 

I anden halvleg forløb det mere chancefattigt, indtil stortalentet Jude Bellingham dansede igennem Bielefeld-forsvaret efter en suveræn solotur, som han afsluttede med et lob.

Jacob Barrett Laursen forsøgte at nå bolden på stregen, men alligevel sejlede den ind til 3-0. Herefter blev danskeren taget ud til fordel for Lennart Czyborra.

Fem minutter før tid fik Hummels en hovedrolle i den anden ende, da han nedlagde indskiftede Patrick Wimmer i feltet, og så var der pludselig straffe til Bielefeld, som 33-årige Fabian Klos sparkede ind.

Selvom der kom lidt spænding til sidst, så sluttede det altså 3-1.

Sejren betyder, at Dortmund fortsat er et point bag Bayern München på førstepladsen. De to storklubber står noteret for henholdsvis 23 og 22 point, da Bayern også vandt over Hoffenheim.

Nærmeste forfølger til de to er Freiburg med 19 point.

Læs også

Uheldige Haaland skadet igen: Han er nede

Dortmund afviser: Vi sender ikke 16-årig ud

Chelsea om Haaland: Lad os se de næste uger

1 kommentar

Gå til forum

Seneste nyheder

0