26/11 2022

Stor Esbjerg-profil har en klar mission: En fiasko hvis det ikke sker

Mads Larsen siger til bold.dk, at det vil være en fiasko, hvis Esbjerg ikke rykker op i NordicBet Ligaen. Han mener, at Esbjerg hører til i Superligaen og håber, at det sker inden for en overskuelig fremtid. 

Mads Larsen siger til bold.dk, at det vil være en fiasko, hvis Esbjerg ikke rykker op i NordicBet Ligaen. Han mener, at Esbjerg hører til i Superligaen og håber, at det sker inden for en overskuelig fremtid. 

Esbjerg fB må tage til takke med at være en del af den tredjebedste række i denne sæson, og det er en stor bet for klubben. 

Nu har vestjyderne spillet en halvsæson i 2. division, og Esbjerg indtager andenpladsen efter 16 kampe. 

Vil du se fodbold live på bold.dk?

bold.dk arbejder på at sende alle kampe live fra den danske 2. og 3. division gratis for alle vores brugere.

Har du interesse i at se divisionsfodbold live på bold.dk?

Indtast din mail, og få besked, når vi er klar til kamp.

Vi behandler dine personlige oplysninger i overensstemmelse med vores persondatapolitik

Mandskabet har dog samme pointtal som Aarhus Fremad, der topper rækken. AB og B.93 er kun et point efter på de efterfølgende placeringer. 

Selvom det er tæt i toppen af 2. division, så er meldingen helt klar fra Esbjerg-anfører Mads Larsen.

- Jeg vil 100 procent mene, at det er en fiasko, hvis vi ikke rykker op, siger Mads Larsen til bold.dk og tilføjer. 

- Det vil også være en kæmpe fiasko for byen, hvis man ikke kan komme tilbage i 1. division og forhåbentlig i Superligaen inden for en overskuelig årrække, hvor vi selvfølgelig hører til.

21-årige Larsen mener, at nedrykningen til 2. division har fået klubben til at arbejde hårdere, men han erkender, at det har været et hårdt slag for klubben at rykke ned til 2. division.

- Det var det værst tænkelige scenarie. Når der var så meget turbulens i klubben, var det, da vi rykkede ned, at vi begyndte at tænke, at det skulle vendes, og man skal arbejde for det. Der er selvfølgelig kun et mål om at rykke op og få bygget noget op, når vi rykker op. 

Vil kigge på spændende tilbud
Nu venter der en vinterpause og et transfervindue, og Esbjerg-profilen afventer, hvad der kommer til at ske. Hvis der kommer noget spændende, vil han se på det.

- Man kigger selvfølgelig hele tiden på, hvad der skal ske. Lige nu er det overskyggende mål at få EfB op i 1. division. Der er jo lidt tid til, at transfervinduet åbner, og vi har en lang ferie. Vi må se, hvad der sker. 

- Ambitionen er ikke at spille i 2. division, men det er den situation, som vi er i, og vi er selv skyld i, at vi har sat os i den her situation. Man skal gøre alt, hvad man kan for at bidrage til klubben. Jeg har været her, siden jeg var 12 år. Jeg vil gøre alt for at få klubben op igen og på ret køl, siger Mads Larsen til bold.dk. 

Esbjerg er noteret for 11 sejre, tre uafgjorte og to nederlag i 2. division i denne sæson. 

Læs også

Esbjerg-profil er pisseirriteret: 'For helvede' - skal helst ikke ske

Thisted spolerede EfB's topplads med sent comeback

Skade tvinger EfB-spiller til karrierestop: Holdt kunstigt i live

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær de første til at kommentere.

Skriv kommentar

Seneste nyheder

0